Cilt Bakımı Ürünleri Drula Cilt Sabunu Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

10 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz Drula Cilt Sabunu sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

Drula Cilt Sabunu gönderilen kişiler

emda
ipeque
moonserose

Akne, sivilce oluşmasına önlemeye yardımcı ve cildi temizleyen müthiş bir ürün arayanlar Drula Cilt sabunu kullanıyor, Arzu eden KK-Pro üyelere deneme amaçlı gönderilebilir!!!

merhaba arakadaşlar dün sabunum gelmiş :KK16: çok teşekkür ederim kullanıp sizlerlerle burada gene paylaşırım sonuçları

merhaba,benim sabunumda dün geldi.cildi sorunlu biri olarak bugünden itibaren kullanmaya başlayıp gelişmeleri paylaşacağım.kolaylıklar dilerim.

merhaba,cildi kuru biri olarak sabun cildimde pullanma veya kaşıntı yapmadı.bu benim için çok önemli bir gelişme çünkü yüzümü sabunla yıkamayamazdım pullanma ve kaşıntı yaptığı için ama çok göz yakıyır

Merhaba,

Pullanma ve kaşıntı yapmadığını ve çok memnun olduğunuz belirtiyorsunuz, fakat son cümledeki ifadede eksiklik var zannedersem

şöyle anlatmaya çalışayım.cildim çok kuru olduğu için şimdiye kadar kullandığım sabunlar kaşınma ve pullanma yaptı.bu sabunu iki gündür kullanıyorum ve bu şikayetlerim olmadı.tek şikayetim çok göz yakması.kolaylıklar dilerim

sabunu kullanmaya devam ediyorum.göz yakması dışında bir şikayetim yok hala.kolaylıklar dilerim

Kuru bir cildim var ve drula cilt sabunundan çok memnun kaldım, cildimin nemini koruyor, normal sabunlarda olduğu gibi gerilmiyor cilt ve hemen nemlendirmek zorunda kalmıyorum. Bölgesel sivilce sorunum var zamanla ona da iyi gelirse tekrar yazacağım :KK3:

Ürünlerim az önce elime ulaşdı. benim sorunum ise siyah noktalar ne yaptıysam çözüm olmadı umarım bu sefer işe yarar...

İşte bu..

İki gündür kullanıyorum Dermadewa Drula Cilt Sabununu.Kokusu o kadar güzel ve ferahlatıcı ki anlatamam :) Yüzümü önce sabunluyorum ve bir kaç dakika sabun köpüğünü bekletiyorum yüzümde..Hafiften bir gerilme oluyor ciltte.Sonra hafiften ellerimi ıslatıp,yüzüme dairesel hareketler yapıyorum.Son olarak da ılık su ile sabunu cildimden arındıyorum..:KK34:

Arkadaşlar inanın bana bu sabun harika bir şey.Cildim tıpkı kızım cildi gibi oldu.Kadifemsi bir yüzey gibi adeta.:KK53:

Vücud için de kullanılabilirliği yazıyor ama yok ben cildimde Drula Cilt Sabununu harcamaya niyetim yok.Sadece yüze kullanmak amacındayım.:KK34:

cildim kuru olduğu için sabun kullanmaktan korkuyorum.drula kızarıklık kremini kullanıyorum ve çok şaşkınım.çok kuru ve gergin cilde sahibim ve müthiş nemlendirme sağladı. şimdi de sabununu kullanmak istiyorum. jellerden bıktım artık,sabun istiyorum.siparişler vs nasıl oluyor,beni bilgilendirirseniz sevinirim

cildim kuru olduğu için sabun kullanmaktan korkuyorum.drula kızarıklık kremini kullanıyorum ve çok şaşkınım.çok kuru ve gergin cilde sahibim ve müthiş nemlendirme sağladı. şimdi de sabununu kullanmak istiyorum. jellerden bıktım artık,sabun istiyorum.siparişler vs nasıl oluyor,beni bilgilendirirseniz sevinirim

Sabun gerçekten güzel :)) Bu konuda müsterih olabilirsin..Kızarıklık kremi aynen dediğin gibi benim yüzümde de nemlilik sağlıyor.Ama sabunla birlikte daha başka bir parlaklık ve nem sağlıyor cilde.Hele sabunlayıp,bir kaç dakika bekledikten sonra yıkayınca yüzün kadifemsi bir hal alıyor.Ardında da kremini uygulayınca yüzün hem yumuşak hem de nemli oluveriyor.Ben de kızarıklık kremi ile birlikte kullanıyorum Durula Sabunu.

Jel,üçü beşi bir arada ürünler vs vs.Ben de kullandım ama inan ki sabunun yerini alamayacaklarına kanaat getirdim.Yine eski yöntemler ve sonuçları diyorum:):KK34:

İlgili arkadaşımız sipariş konusun da seni yönlendirecektir.Ben hemen temin etmen konusunda israrcıyım tatlım.:KK34:

Merhaba,

Direkt ithalatçı firma sitesinden hızlı bir şekilde www.e-dermadewa.com adlı online alışveriş sitesinden, eczanelerden, kozmetik marketlerden ürünlerimize ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ürünlerinizi VE gelen yorumlari inceliyorum, drula cilt sabunu siparis etmeyi düsündüklerim arasinda..
Suan yurtdisindayim, kargo ücreti 2 kati oluyor sanirim.. 1 ay sonra türkiyeye geldigimde insallah..
Ürünü kullanmayi merakla bekliyorum..

Ürünlerinizi VE gelen yorumlari inceliyorum, drula cilt sabunu siparis etmeyi düsündüklerim arasinda..
Suan yurtdisindayim, kargo ücreti 2 kati oluyor sanirim.. 1 ay sonra türkiyeye geldigimde insallah..
Ürünü kullanmayi merakla bekliyorum..

Evet yurt dışı kargo ücreti çok pahalı, osebepten biz size Türkiye'ye gelince gönderelim...

bu ürünü de denemek üzere sipariş edicem
yıkama jellerine oldum olası ısınamadım
sabun her zaman daha temiz hissi verir bana
özellikle cilt için hassas üretilmiş sabunlar bulmak zor
bakalım ne gibi bi fark görücem

Açıkcası ben piyasadaki diğer sabunlardan bir fark göremedim cildimi hem gerdi hemde kuruttu bir kaç gün devam etmeyi düşünüyorum herhangi bir değişiklik olmasa sabunu kullanmayı sanırım bırakacağım...

benim cildim t şeklinde kimi yerleri kuru kimi yerleri yağlı ve bu sabunu kullandığımdan beri cildimin daha dengelendiğini hissediyorum öncelerde biraz gerilme oldu ama kullandıkça o gerilmeler geçiyor bu arada göz yakma konusuna bende katılıyorum benim gözlerimide yaktı ama çok uzun süreli ve çok yakıcı bi yanma olmadı

X