Drospera dkh

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
Merhabalar
Ben iki ay sonra evleneceğim. Bir kadın doğum doktoruna gittim doğum kontrol yöntemi tavsiyesi için. Prezervatif ve doğum kontrol hapı arasındaydım. İlk zamanlar prezervatif kullanırken acemilik korkum ve arkadaşlarımın ve bu doktorun da tavsiyesi ile hapa ikna oldum. Doktor bana bir kaç soru sorarak hormon testi yapmadan DROSPERA isimli 28 günlük hapı yazdı. İnternette araştırdım bu marka için hiç yorum yok, kullanan bilen var mıdır? Doktor çok ilgisizdi: başka sorularımı da üstün körü cevapladı. O yüzden çok içime sinmedi. Sizce başka bi doktora daha gitmeli miyim? İstanbul'da bir yer tavsiyeniz olur mu?

MerhabA, ben bastan dıenell dıye bıtane kullandım ve çok basım agrıdı.. O yüzden dr dörderli önderdi. bırıncı ayım... Ilk ıkı hafta ıyıydım bu hafta basım dönmeye başladı hapdan mı havadan mı bılemedım... Neden sana onu verdıkı genelde herkez yasmıne kulanır .. Sımdıden mutluluklar cnm

Çok teşekkür ederim :) aile saadeti herkese nasip olsun inşallah..
Benim içim rahat etmedi bir devlet hastanesinden randevu aldım, kkda tavsiye edilmiş bir doktor ismi var, ona da gidip soracağım.

Tekrar merhaba
Ben bu forumdan doktor tavsiyesi alarak Şişli Enfal Hastanesinden Arzu Bebek hanıma gittim. Gerçekten de çok iyi bir muamelesi var. Tüm sorularımı özenle cevapladı, başta mesafeli olmama rağmen içime sindi hap almak. 28 günlük haplardan Qlairista verdi, Yasmin ve yazz dan daha hafiftir dedi. Doktor arayanlara tavsiye ederim. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…