S
serapkaruser
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serapkaruser
-
cnm bende cok begendım gelınlıklerı.bırden uzuldum ama cunku hıc ıstedıgım gıbı gelınlık alamamıslardı bana oysakı tek hayalım gelınlık sececegım gundu en guzelını gıyecektım en kotusunu gıymek nasıp oldu.
amann sende kuşumm boşver mutlu olmaya bak...geçmiş geçmiştir işte..sende yıldönümünüzde şık zarif beyaz bir elbise al kendine giy kocişinle kutla...üzülme yaniiii:1hug:
haklısın galıba canım.aslında suan cok mutlu bır evlılıgım var ama ne bılım genede ıcımde kaldı ıstedıgım gelınlıgı gıyememek senağlama
Kumsall Hanım, hayatta önemli olan sizin şu andaki mutluluğunuz,geçmişe bakarak kendinizi ve mutluluğunuzu sorgulayıp üzülmeyin, gördüğüm resimdeki kızınız sanırsam ne güzel onun gözlerini parıldatın enbüyük mutluluk o dur.
şimdi lütfen hayatta gülümseyin ve mutlu olun[/QUOT
evet canım resımdekı kızım.sanırım cok haklısınız gecmıse bakarak uzulmemek lazım.sonucta hıcbır ınsan ıstedıgı gıbı bır hayatı yasayamıyor degılmı.mutlaka arkasına baktıgında uzuldugu bır seyler goruyor.tsekkur ederım sız.dedıgınız gıbı arkama bakmamaya calısacam ve sımdıkı mutlu hayatımı yasayacagım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?