Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALLAH sabir versin, yardim etsin size zor olcak ama ne guzel4 tane masallah, sormak icin cekiniyorum ama normal yolla mi tedavi mi acaba cok merak etttim masalllah ne guzel ya darisi isteyen herkesin basina,
H a bi de resimlerini koyarmisiniz ki bebelerin ?
Allah analı babalı büyütsün inşl opuyorumnanaktan
çok güzel bir duygu evlat sahibi olmak,bende yeni bi anneyim Eren'im 4 aylık oldu çok şükür opuyorumnanaktan
Allah herkesin yavrusunu ona bağışlasın kaydirigubbakcemile5
herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım allah herkezin yavrusunu bagışlasın 3 kız bie erkek oldu bide evde kızım vardı 4 kız bir erkek olcak inşallah normal bebekler resimleride daha bakalım küvvezdeler resim işi sonra inşallah sorularınızı cevaplamıştırım inşallah
Normal mi masallah, kurban oldugum Allah'im ne guzel bi sey bu ya, vallaha nasil sevindim masallah, darisi isteyen herkesin basina, 3 kiz bi erkek kardes masallah masallah
sizlerle buyusunler insallah anneleriyle babalariyla Aminnnnnnnnnnn.