• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdzlerim oldu krler olsun

kuzzum28

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
77
0
286
Kocaeli
bebişlerim oldu arkadaşlar ben evdeyim ama cocuklarım küvvezdeler bebişlerim bakalım inşallahım onları sagselim evimize yollar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:a.s.

amin canım inşallah geçmiş olsun sanada allah size bağışlasın yavrularınızı bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah

massaallah canım allah analı babalı buyutsun sasırdım dorduz olunca gercı yedız doguranda var ama hıc burda gormemıstım yada dıkkatımı cekmemıstı bırden garıbıme gıttı ınsallah hepsı saglıkla sıhhatle buyurrr

ALLAH sabir versin, yardim etsin size zor olcak ama ne guzel4 tane masallah, sormak icin cekiniyorum ama normal yolla mi tedavi mi acaba cok merak etttim masalllah ne guzel ya darisi isteyen herkesin basina,
H a bi de resimlerini koyarmisiniz ki bebelerin ?

Allah analı babalı büyütsün inşl opuyorumnanaktan
çok güzel bir duygu evlat sahibi olmak,bende yeni bi anneyim Eren'im 4 aylık oldu çok şükür opuyorumnanaktan
Allah herkesin yavrusunu ona bağışlasın kaydirigubbakcemile5

ay canim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin size
niz birtaneyla ugramazkensize gercekten kolay gelsin
hayırlisiyla dönsünler yuvalarina..

allahım ne güzel armağanlar veriyor insanoğluna, dört tane mis kokulu bebek

allah sizin yardımcınız olsun, bkaımları zor olsa gerek, yardım edecek birileri var mı yanınızda, yoksa çok zorlanırsınız

cinsiyetleri nedir acaba

herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım allah herkezin yavrusunu bagışlasın 3 kız bie erkek oldu bide evde kızım vardı 4 kız bir erkek olcak inşallah normal bebekler resimleride daha bakalım küvvezdeler resim işi sonra inşallah sorularınızı cevaplamıştırım inşallah

Normal mi masallah, kurban oldugum Allah'im ne guzel bi sey bu ya, vallaha nasil sevindim masallah, darisi isteyen herkesin basina, 3 kiz bi erkek kardes masallah masallah
sizlerle buyusunler insallah anneleriyle babalariyla Aminnnnnnnnnnn.

Maaşallah Allah bağışlasın, inşallah bir an önce yavrularınız sağlıkla eve gelirler sonrası içinde size kolaylıklar diliyorum........

Back