• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdz bebilerim

vallahi hem uzun seneler bekleyip hem bir anda 4 tane bebek sahibi olmak hem çok mutluluk verici :16: hemde çok uğraş verici :25: ALLAH analı babalı büyütsün zor iş ama bir o kadarda güzel bir duygu bir anda 4 çocuğunuz birden büyüyecek büyüdüklerinde hepsiyle hemen hemen arkadaş gibi olacaksınız kolunuz kanadınız olacaklar belki hepsi peş peşe evlenecek hepsinin ergenlik dönemli aynı zamanlar dilimizde gelip geçecek çok güzel birşey...tabi bir o kadarda maddiyatın dayanması gereken bir durum olsa gerek..:28:

:emir_bebek: darısı bekleyenlerin başına...

rabbim bi an önce sağlığınıza kavuştursun inşaallah gerçekten bu kadar yıldan sonra 4 evlat sahibi olmak çook güzel bir lutüf olmuş rabbim analı babalı büyütsün inşaallah :))

Allah yardımcınız olsun 4 çocuga birden bakmak büyük sabır ister umarım eşiniz haftasonu babası olmaz :) ve tabi kiiiiiii HAYIRLI OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN çok sevindim Allah bağışlasın hepsini

Allah anali babali büyütsün ve yardimcin olsun cidden cok zor ve yorucu oluyor. Benim kuzenimde tam 6 yil bekledikten ugrastiktan savastiktan sonra 3 kiz babasi oldu avatarimdaki minik prenseslerimiz :49:

Canım benim tebrik ederim / geçmiş olsun.:71:

Evlatlarınla birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömür dilerim.:70:

Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:16:

Hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali büyütsün.. :nazar:
Saglikli, mutlu ve coook sansli bi hayat sürerler insallah :emir_bebek:

Back