• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdz bebilerim

kayseri4

dördüz anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
6
0
86
51
Kayseri
:hulya:ben 16 yıldır bekliyordum 4 kez tüp bebek denedim 3 ünde olmadı şuan 26 haftalık oldular 3 kız biri erkek bekliyoruz çok mutluyuz tavsiyelerinize ihtiyacım var:emir_bebek:

maşallah kırkbinkere rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel doğum haberlerinide burdan bekliyoruz doğumdan sonrada kolaylıklar diliyorum allahtan ikiz üçüz ve dördüz annelerimiz sana yardımcı olucaktır

ayyy cok güzelll
cok sabretmıssınız ama Rabbım sıze 4 unu bırden bagıslamıs saglıkla dogdukları gunlerıde gorursunuz ınsallah

ayy süper ya Allah sağlıkla hepsini kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah(Amin)
Zor günler sizi bekliyor Allah kolaylık versin inşallah ama onlar için çekilen herşeye değer bence.

Tavsiyem hepsine güzel isimler koymanız yani bir birine uyacak diye aynı harften yola çıkarak isim aramamanız :))

maşallah...
allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
geçen gün bize de ikiz bebekli bir tanıdığımız ziyarete gelmişti o çok zorlanıyormuş,size allah kolaylık versin...
herşeyden önce sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin...

Güzel Rabbim bu kadar beklemeden sonra sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallah
Allah'a layık kullar size hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah

allah yardımcınız olsun hamilelik sürecindede sonrasındada.....

valla biz birine nasıl bakarım diye düşünürken siz dördüne birden rabbim sabır ve kolaylıklar versin....

16 yılın sonunda mutluluğa kavuştuğunuzu bilmek çok güzel Allah yardımcınız olsun tebrik ederim

Allah sağlıklı sıhatli etsin seni ve bebeklerini. kucağına almayı da nasip etsin. duygulandım ben de...

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah kolaylık versinn

bende 1 tane verrr zor sizi düşünemıyorumm

16 yıllın özlemiii allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsinn

ayyy süper yaa harika bi duygu olmalıı...Allah hepsini sag sağlim kucagınıza almayıda nasip eder insallah:Saruboceq::nazar:

aylardır siteye giremiyordum herkesten allah razı olsun çook teşekürler bilirsinizki zorlu bir maratona başladık hemde 13 aylık oldular tv lere falan çıkyılar belki görmüşünüzdür çook badireler atlattım doğumdan sonra kalbim zayıflamış hastahanede kalbim durdu doktorların yoğun çabası ile hayata 20 dk sonra dönmüşüm şimdi çokşükür biraz iyiyim bebekler çook tatlılar allah evladı olmayan herkese versin inşallah iyi günler

aylardır siteye giremiyordum herkesten allah razı olsun çook teşekürler bilirsinizki zorlu bir maratona başladık hemde 13 aylık oldular tv lere falan çıkyılar belki görmüşünüzdür çook badireler atlattım doğumdan sonra kalbim zayıflamış hastahanede kalbim durdu doktorların yoğun çabası ile hayata 20 dk sonra dönmüşüm şimdi çokşükür biraz iyiyim bebekler çook tatlılar allah evladı olmayan herkese versin inşallah iyi günler:emir_bebek:

geçmiş olsun allah evlatlarınıza bağışlamış sizi
şimdi evde 4 bebek var yani kreş gibi :))
allah sabır ve güç versin güle güle büyütün bebklerinizi

aylardır siteye giremiyordum herkesten allah razı olsun çook teşekürler bilirsinizki zorlu bir maratona başladık hemde 13 aylık oldular tv lere falan çıkyılar belki görmüşünüzdür çook badireler atlattım doğumdan sonra kalbim zayıflamış hastahanede kalbim durdu doktorların yoğun çabası ile hayata 20 dk sonra dönmüşüm şimdi çokşükür biraz iyiyim bebekler çook tatlılar allah evladı olmayan herkese versin inşallah iyi günler

allah yardımcın olsun canım. güle güle sağlıkla büyüt..

Back