• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Zühtü Demir e meme buyutme ya da abdominoplasti yaptiran var mi?

zuhal2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
73
0
86
Ankara
Arkadaslar, uzunca bir sure arastirdiktan sonra Ankara' da Doc. Dr Zühtü Demir beye silikon ve mini abdominoplasti yaptirmaya karar verdim. Ayni doktora daha once bu ameliyatlardan birini yaptiranlar varsa deneyimlerini paylasirlar mi??

Arkadaşlar Zühtü beye meme büyütme olanlar varsa yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim güncel fiyat bilgisi ve tekniğiyle ilgili bilgi almak istiyorum

Arkadaşlar Zühtü beye meme büyütme olanlar varsa yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim güncel fiyat bilgisi ve tekniğiyle ilgili bilgi almak istiyorum
ben meme büyütme oldum zühtü beye 4,5 sene oldu.teknik gögüz altından kesiyle olmuştum 300 cc dual pland olarak sisteminde yaptı.mentor marka kullanmıştı. 6,7 ay önce kuzenim meme büyütme oldu bide gögüsü görmeden fiyat vermiyor yapılacak işleme konulacak silikona göre fiyat veriyordu.kuzene 9.000 yaptı onun gögüsleride yok denecek kadar azdı yani.şuan kaça yapar bilemiyorum tabi.

Back