Saç Kesim Şekilleri Dr.Zenan saçı....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
kızlar siz dr.zenanın saçlarını yani bu saç modelini nasıl buluyorsunuz....hem 2009 yılında kısa saç moda iken plajlarda da inanılmaz rahat bi model diye düşünüyorum...bu saç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum....saçlarım böyleydi...bi lokma uzadı acaba diyorum tekrar böyle yapsaam mı...bu arada saçlarım çeneme bile gelmez...

cnm aslında en güzeli kısa saç iki saat kurutma düşleştirme maşa şekil verme derdi yok yıka ve kendi haline kurusun modelinide sen bişi yapmadan gösteriyor zaten ama benim cesaretim yok kısa kestirmeye ve pek yaışmadığını düşünüyorum eğer sana yakışıyorsa güzel ama daha bekar olduğuna göre daha gençsin galiba bende gençken uzatabildiğin kadar uzat herşeyi dene ilerde zaten saçına fazla zaman ayıramayacağın için kısa kestirirsin ama bu benim düşüncem sana kalmış=)

bence güzel model kısa saç yakışıyorsa sana düşünme yap derim..Benimde bi aralar bu kadar kısalıktaydı saçlarım.Çok rahat oluyor gerçekten

evet kızlar yaa uzun iyi hoş da benim kısaydı böyle şimdi tam uzama evresinde garip salkım saçak bişey oldu...kuzenimin düğünü de var ağustos gibi bari diyorum yine böyle yapıyım..

benim saclarimda bu kadar kisa valla oyle rahat oluyoki uzun sactan sonra cok rahat 5 dak dus alip cikyorum hicbisi yapmiyorum kuruyor hemencecik hihoyyyt

ben beğendim. yakışıyorsa bir süre böyle kullanın derim. her zaman kullanabileceğiniz bir model değil çünkü. hevesinizi alın.

ben bayılıyorum zenana saçlarıda çok hoşuma gidiyo zaten yakında kestireceğim

3. fotoğraftaki hoş bence arkaları hafif toplayabilmiş ve bence çok cici olmuş ben yıllarca saçlarımı popomun altına kadar uzattım ve öyle kullandım geçen yaz ani bi kararlar hiç düşünmeden bob modeli kestirdim( victoria beckham gibi) inanılmaz rahatım yaşasın kısa saç :)

yüzüne yakisiyorsa kestir...ben bi aralar sibel can in kisacik sac modelini kestirmistim ...igreeeeenncc olmustu..bana hic yakismiyooo..su an beckham modeli ....ama uzamasini istiyorum ..bi türlü uzatamiyorum yaaaa.

aynen canım belime kadar uzundu saçlarım iki gün önce gittim kısacık kestirdim çok da güzel oldu... walla ben tavsiye ediyorum kızlar kısa saç süper bişiii
:lepi:

bence de güzel ve tarz...
ama ben bir kere yaptım bir daha yapamam sanırım, çünkü her seferinde kesilen saçlarımın arkasından ağlıyorummafoldumben

yüzün yuvarlaksa bu model pek yakışmaz gibi, ben sarı saça bu modeli çok yakıştırıyorum, çünkü kısa, çok özellikli değil bana göre, fakat ilginçtir bu kıza çok yakışıyor, hafif oğlan çocuğu gibi inatçı bir tip, o yüzden sanki sarıyla daha güzel olur gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…