• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dr.Zenan saçı....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yüz hatları düzgün olana yakışabilecek saç modelisositososito
Dr.Zenan modeli :sm_cool:adıda enteresan:delphin:

vlcsnap338105ie2.jpg

vlcsnap3405011xj4.jpg

bu da grup hepsi kızlarından yaseminin saçı..

saçım zenandan da kısa artık:):dance::dance::dance:

güle güle kullan canım,beğendin sanırım fotonu ekleseydin merak ettim doğrusu.eşim geçen sene bana böyle kestirmemi önermişti ama benim saçım bu modeli kaldırmayacağı için kestirmedim.şimdi baya uzadı,bu haline bayılıyor:)zemuszemuszemuszemuszemuszemus

cok begeniyorum cokda yakıstırıyorum ama burda dikkattttttt edilmesi gereken bu modeli kestirmek isteyanlerin tombiş yanaklı olmaması gerekiyor..:kedi:

yakısacagını bılsem bır dakka durmam hemen kestırdım cok begenıyorum hem kadını hem sacını

ben dee bayılıyorum bu saç modeline ama her yüze gitmez bu model o nedenle hiç bu kadar kısa kestirmeye cesaret edemedim..

Sevindimi güle güle kullan :)

Kısa saça ba-yı-lı-yo-rummmm!!! Kışın kestirmiştim kısacık,erkek gibi, önceleri çok rahat ve güzel ama saçlar uzayınca kötü. Benim dalgalı bir de, ordan burdan çıkıyordu. Sürekli kestirmek de zor geldi (tembelim biraz) uzattım ben de. Orta boy şimdi, çabuk uzuyor. Hiç sevmiyorum ama napayım..

Sevindimi güle güle kullan :)

Kısa saça ba-yı-lı-yo-rummmm!!! Kışın kestirmiştim kısacık,erkek gibi, önceleri çok rahat ve güzel ama saçlar uzayınca kötü. Benim dalgalı bir de, ordan burdan çıkıyordu. Sürekli kestirmek de zor geldi (tembelim biraz) uzattım ben de. Orta boy şimdi, çabuk uzuyor. Hiç sevmiyorum ama napayım..

ya canım kısa saçı bir kere denedin mi vaz-ge-çe-mi-yor-suuun!!! iananılmaz ama böyle...müthiş bir rahatlık inanılmaz bir hava bir tarz geliyo ki insan budan vazgeçemiyor...kullanışı da cabası...

bu model bu bayana yakisiyor ama ben bu kadar kisa sac sevmem tarzim degil yani esimde kisa sac sevmiyor o yuzden uzatmaya calisiyorum

bende hep boyle kestırıyorum yanlız kullanırken arkaları dikiyorum .(nemliyken fön makınasını alattan yukarı dogru tutup parmaklarımla yukarı dogru kurutuyorum böylece kendılıgınden dikilio kaydirigubbakcemile3 ve acayip seviyorum

bende hep boyle kestırıyorum yanlız kullanırken arkaları dikiyorum .(nemliyken fön makınasını alattan yukarı dogru tutup parmaklarımla yukarı dogru kurutuyorum böylece kendılıgınden dikilio kaydirigubbakcemile3 ve acayip seviyorum

aynen tatlım.....çok süper bi saç..:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

aynı modeli ben yaptırmıştım ama uzamaya başlayınca öyle zorluk çektimki saçımı kullanabilmem 2buçuk senemi aldı uzunlu kısalıydı ay hatırlamak istemiyorum:bbo:en iyisi uzun saç ben tavsiye etmiyorum:umursamaz:

kızlar siz dr.zenanın saçlarını yani bu saç modelini nasıl buluyorsunuz....hem 2009 yılında kısa saç moda iken plajlarda da inanılmaz rahat bi model diye düşünüyorum...bu saç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum....saçlarım böyleydi...bi lokma uzadı acaba diyorum tekrar böyle yapsaam mı...bu arada saçlarım çeneme bile gelmez...

zenan37cz2.png

556945_zag.jpg

mlkgnrcm2.jpg

melike10ze5tq7.jpg

t9.jpg

t8.jpg

12ys1.png

436qm2ip4.jpg

cicim9yy8.jpg

melike81.jpg

çoook çoook güzeller....

Back