- 11 Kasım 2024
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi gizem irkli
Emzirdikten sonra deforme olan göğüslerim için dikleştirme ve protez adına istanbulda gezmediğim doktor kalmadi. Ta ki Zekeriya hocamla tanışana kadar ! Bir göğsüm diğerine göre oldukça aşağıdaydı meme ucum da ona bağlı eğikti.Hocam bana süreci anlattı ve korkan ben hemen ameliyat randevusu talep ettim. Şimdi 1. ayım ve harika göğüslerim var :)
48 kiloyum ve ameliyat öncesi demo silikon örnekleri denedik. 250 cc karar verdik resmen benim için yapılmış.Hem doğal hem vücuduma çok çabuk uyum sağladi. Sürecim de oldukça konforlu geçti.Dikişlerim için hocam siliskar krem önerdi suan sadece günde 2 kez ona devam ediyorum. Düşünenler kararsız kalanlar bir kadının en önemli yeri göğüsleri doğru doktorla harika sonuç !!!
iyiki siz Dr.Zekeriya Kul. !!!
48 kiloyum ve ameliyat öncesi demo silikon örnekleri denedik. 250 cc karar verdik resmen benim için yapılmış.Hem doğal hem vücuduma çok çabuk uyum sağladi. Sürecim de oldukça konforlu geçti.Dikişlerim için hocam siliskar krem önerdi suan sadece günde 2 kez ona devam ediyorum. Düşünenler kararsız kalanlar bir kadının en önemli yeri göğüsleri doğru doktorla harika sonuç !!!
iyiki siz Dr.Zekeriya Kul. !!!