Dr. Zekeriya Kul Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Sevgili doktorum Zekeriya bey hakkında söylenecek çok şey var ama kısaca şu kadarını söyleyebilirim bir hekim olarak başarısının yanı sıra insan olarakta ilgisi samimiyeti hastaya yaklaşımı bambaşka kendisiyle görüşene kadar yaşadığım stresi anlatamam her an bu operasyondan vazgeçmek üzereydim oysa şimdi keşke daha önce yaptırsaydım diyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...1-meme-estetigi-ameliyati-4.html#post18363620

Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun canım,özel mesaj atamıyorum malesef buradan sorarsan yardımcı olmaya çalışırım..

hahaha ne yapim ya ama bu kis kesin yaptircam bunda kararliyim =) nasil bir doktor? ben mail yazdim sagolsun baya bilgilendirdi ama iste senin görüs acin ne? memnun kaldin mi ??

hahaha ne yapim ya ama bu kis kesin yaptircam bunda kararliyim =) nasil bir doktor? ben mail yazdim sagolsun baya bilgilendirdi ama iste senin görüs acin ne? memnun kaldin mi ??

Zekeriya bey iyi bir doktor.Ben ameliyat olmadan önce kendisine ameliyat görüşmesi için gitmiştim.Uygun gördügü hastalara kas zarı altındanda ameliyatını yapan,bunun teknigini yutdışından ögrenen başarılı bir doktordur kendisi.Tavsiye ederim.

Zekeriya beyle Hasan beyin arasinda kaldim bakalim ne olcak =) ama gönlüm daha cok Zekeriya beyden yana nedense

Foruma fırsat buldukça girebiliyorum bu sebeple yanıtlarda gecikiyor,teşekkürler arzumcum..Evet Zekeriya bey çok iyi bir doktor ve ilgili bana bir göğüsüme 350 cc diğerine 330 cc dual plane arion protez uyguladı boyum 1,70 kilom 50 ve omuzlarım geniş protez büyüklüklerinden de anlaşılacağı üzere göğüs asimetrisi mevcuttu şu an ikiside eşit,şimdiye kadar herhangi bi sıkıntım olmadı..Doktoruna karar verip olduğunda umarım sende sıkıntısız atlatırsın ve herşey istediğin gibi olur..Doktor konusuna gelince bizim dediğimizle olmaz senin görüşüp o şekilde karar vermen daha uygun olur..Hastanın doktora güvenmesi doktorunda hastanın isteklerini şikayetlerini doğru anlaması bu operasyonun başarısı açısından önemli,sonuçta estetik ameliyat bu vücudumuzun beğenmediğimiz yerini güzelleştirmek istiyoruz..Yani kısaca doktoruna kendi kriterlerin bir doktordan beklentilerin neyse o şekilde karar ver..Umarım yardımcı olabilmişimdir şimdiden geçmiş olsun canım..

Canım ben araştırırken meme estetiği bölümünde yanlızca iki kişiye rastlamıştım ama diğer estetik operasyonlar bölümünde adı geçiyor sanırım karın germe ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam..ama arzumunda dediği gibi aslında oldukça tanınmış bir doktor netten bakarsan daha iyi anlarsın..

arkadaşlaaarrrrrrr Zekeriya beye ameliyat olanların yorumlarını bekliyoruuuzzz !! lütfeen biiz ameliyat olmak isteyenlereee yardım ediiin??? zekeriya bey ameliyatı kaça yapıyor! hangi yöntemleri uygun görüyor? hangi marka protezleri kullanıyoor??

Yardım eden tüüüm arkadaşlara şimdiden çooook teşekkürleerrr

arkadaşlaarr dün zekeriya bey ile görüştüm we bana da dual plane'ı uygun gördü. daha doğru sen kas altına uygunsun , kas altı yapıcam yani dual plane ile olacak dedi. dual plane ayrı bir yöntem değil, kas altının bir çeşidi yani derecelendirilmesi şeklidir , bazı hastalarda kas biraz kesilirken bazılarında biraz daha fazla kesilir dedi.

en fazla 270,belki 280 cc olur daha büyüğü kenardan belli eder protezi dedi. çook mu küçük olur bu boyut acaba? :44:

Canım sana özelden bir link gönderdim,hastaya 275cc lik yuvarlak protez kas altına takılmış.Dual plan bu görüntüden daha büyük durur.Bu resim yardımcı olur sanırım..Öncesi ve sonrası hali var

Canım sana özelden bir link gönderdim,hastaya 275cc lik yuvarlak protez kas altına takılmış.Dual plan bu görüntüden daha büyük durur.Bu resim yardımcı olur sanırım..Öncesi ve sonrası hali var

arzumummm bende istiyorum
dual plan 350cc uygulanan birinin öncesini sonrasını ama öncesindede göğsü olsun accık olur mu :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…