E encriii Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2016 137 16 34 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi encriii #41 ayseulas .!.: açılmayla çatı aynı şey olmuyor acılma olmustu 6 cm fakat kemık yapısından dolayı bebegın kafasında sorun olabılır dedı ve olmaz dedı ısrar edıorsanız ben cekılırım baska dr gelır deyınce sezaryan oldum 3kılo 600 gr dogmustu kızım Genişletmek için tıkla... maşallah. olsun onla geçmiş olsun.. bizde sağlıklı bir sekilde doğum yaparız inşallah
ayseulas .!.: açılmayla çatı aynı şey olmuyor acılma olmustu 6 cm fakat kemık yapısından dolayı bebegın kafasında sorun olabılır dedı ve olmaz dedı ısrar edıorsanız ben cekılırım baska dr gelır deyınce sezaryan oldum 3kılo 600 gr dogmustu kızım Genişletmek için tıkla... maşallah. olsun onla geçmiş olsun.. bizde sağlıklı bir sekilde doğum yaparız inşallah
ayseulas Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2016 1.123 804 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi encriii #42 encriii .!.: maşallah. olsun onla geçmiş olsun.. bizde sağlıklı bir sekilde doğum yaparız inşallah Genişletmek için tıkla... ıns canım hayırlısı olsun
encriii .!.: maşallah. olsun onla geçmiş olsun.. bizde sağlıklı bir sekilde doğum yaparız inşallah Genişletmek için tıkla... ıns canım hayırlısı olsun