dr yalnızca sezeryan amaliyat ediyor ne yapayım?

encriii

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
137
16
34
arkadaşlar dr sadece sezeryan amaliyat edıyor eğer ormal olma ihtimali olursa baska asistan doktorlarına devrediyor. ben daha başındayım istiyorum ki ne olursa olsun tek doktorda devam edeym sizce baska dr mu bakmalıyım sezeryan kabul mu etmeliyim üstelik minyonum da.. minyolar normal doğum zor diyorlar.

Daha ne kadarlık hamilesiniz dr.nuz normal doğum yaptiramiyorsa tabiki değiştirin normalden rahatı yok.. hamileliğin son ayları önemli tabi bir dr.da kalmak ta önemli ama sizin dr. Bana iyi bi dr gibi gelmedi siz başka bir İYİ dr bulun hastalarına sorada bilirsiniz

Kim demis onu normal cok yapan minyn cok var etrafmda hic riske atma degistir gitsin dr unu bence

daha başındayım yolun ama sürekli doktor değiştimek istemiyorum ilerde daha ağır olunca. bakıyorum internette mınyonlar normal cok zor yapamazlar yazıyor birde ilerde nasl elişeceğini de bilmiyorum cok kakafam karıştı. hastalarnı hiç tanımıyorum ki yakınmda hep farklı yerleerde doğum yapanlar.

Kim demis onu normal cok yapan minyn cok var etrafmda hic riske atma degistir gitsin dr unu bence

ailemde yapamazsın zaten diyor değime sezeeryan olursun dıyor. bu kadınlar kulubunde de bakıyoreum bazı mnyonlar negatıf bazıları pozitif yorumlar yazmış.. aslında bu dr u da bayağı sevdım ama sonradan oğrendım normal de ne zaman olacağı bellı olmadıgı ıcın kendısı yapmıyormuş çatı açklığına göre isterse hasta yonlendırıyormuş.

miyomlar gebelikle büyüyünca direk sezeryan diyorlar miyomlarının durumu nasıl gebelik başladığından beri peki?

Sen bilirsin kac haftaliksinki

Söz konusu degil son muayenene bağli....

Alakasi yok yani minyon olmanla cati filan diyosun ya son muayenende belli olur acılman olursa ayni zamanda yaparsin niye yapmayasin sezeryana heves ettirmesinler sen normale hazirla kendini sartlar sezeryan gerektirirse olursun

Yani daha küçük bebis siz daha iyi bir dr . Gidin tecrubeli olan..
Gittiğiniz dr.un hastalarına sorabilirsiniz memnun musunuz bu dr.dan die ben hep sorardım hastalara benden önceki hastalarına yada doğum yapmış hastalara sizde ogrebilirsinz ben özelde yapmıştım çokta memnun kaldım

Alakasi yok yani minyon olmanla cati filan diyosun ya son muayenende belli olur acılman olursa ayni zamanda yaparsin niye yapmayasin sezeryana heves ettirmesinler sen normale hazirla kendini sartlar sezeryan gerektirirse olursun

ben de öyle düşünüyorum ama eğer normal olursa başladığım özellikle sectğım doktor olmayacak normal doğumda beni üzen o..

muayenehanesine gidiyordum bende hiç baska hastasna denk gelmedim.. normal mı doğum yaptnız.

Normal doğum için doktora ihtiyacınız yok ki doğumu zaten siz yapıyorsunuz sizi asiste edecek ebe ve asistanlar olması yeterlidir ama konu sezeryana dönerse iyi bir doktorunuz olmalı. Bunu düşünerek hareket etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…