Dr. Volkan Tayfur'a meme büyütme ameliyatı olanlar

en06, post: 37875568, member: 590695"]evet cnm simdi cok daha iyiler sükür, darisi en kisa zamanda basina insallah [/QUOTE]
Amin canim Insallah.

Thyke06 gecmis olsun bende izlerini gormek istemistim benide izlermisin cnm benim ameliatim da 24 aralik

Thyke06 canım rica etsem benide izlemeye alır mısın.. ankaradaki doktorları araştırıyorum ... volkan beyinde sonucunu görmek isterim

Canim az kalmis ameliyatina. Doktorun ki ve kac cc olucak :)
Evet az kaldi kac aydan berli bekliyorum :))
Kac cc olacagini daha bilmiyorum cunku doktorla yuz yuze gorusemedim ama benim kafamda 370 cc den asagi yok insallah istedigim gibi buyuk olur
Doktor olarak daha karar veremedim kafamda ameliata yakin tam karar almis olurum insallah su an kafamda bogazici ismail bayram ve hasan findik var

Boyun kilon kaç canım? benim 270-295 arası olacak sanırım doktor ameliyatta karar vereceğini söylemişti. 50 kilo 1.70 boylarındayım ben

Boyun kilon kaç canım? benim 270-295 arası olacak sanırım doktor ameliyatta karar vereceğini söylemişti. 50 kilo 1.70 boylarındayım ben
Benim boyum 1.63 59 kiloyum canim belkide zayifladim bilmiyorum bu aralar tartilmadim

Kızlar bisey sormak istiyorum.volkan beyin ücreti nedir?bi arkafasimiz hem silikon hem de küçük bi bölgeden yağ aldirdigini söylemiş sanirim.ben ikisini de aradan cikarmak istiyorum. Fiyat indirimi oluyor mu ikinci operasyon için?

Thyke06 canım rica etsem benide izlemeye alır mısın.. ankaradaki doktorları araştırıyorum ... volkan beyinde sonucunu görmek isterim

Cnm ben fotograf eklemedim sadece izlerimin resmini sayfaya eklemistim onuda konuda görüyor olman lazim , ben telden girdigim icin fotograf daha görünüyormu bilemiyorum suanda :)

G
Cnm ben fotograf eklemedim sadece izlerimin resmini sayfaya eklemistim onuda konuda görüyor olman lazim , ben telden girdigim icin fotograf daha görünüyormu bilemiyorum suanda :)
gorunuyor canim ben de tum memeyi gOrmek isterdim acikcasi

canım haftasonu bende telde girdiğim için görememiştim ama şimdi gördüm... sanırım o halinin üzerinde 6-7 ay geçti deil mi... peki senden rica etsem son haliylede tekrar bi yükleme yapabilir misin .. :)

G

gorunuyor canim ben de tum memeyi gOrmek isterdim acikcasi
canımcım nolcak bizim bu halimiz her ameliyat olanın fotosunu görmek istiyoruz :) :) hayırlısıyla bizde bi olabilsydik... geçen bi yerde okudum yazını önceden izlemeye almıyor bazı arkadşlar , ben ameliyat olduktan sonra almanın zaten bi manası kalmıo dio ..çok doğru söylüyorsün , o kadar kişiye özelden mesaj atıorum ama cevap dahi atmayanlar var, ben beni izlemeye al demeye utanır hale geldim... ama ben söz veriorum vala bi ameliyat oluyum herkeze elimden gelenin fazlasını yapcam :) :)

Evet canim aynen senin gibi artik beni izliyebilirmisin demekten cekiniyorum hep ayni kisileri izlemeye aliyorlar halbuki kac aydir forumdayim ve benden once cok kisi ameliyat oldu !! Bazilar da dedigin gibi tenezul edip ozel mesaja dahi cevap vermiyor ama bir gun de o kisiler yardima muhtac olacak illaki bizde o zaman yine yardim ederiz degilmi canimcigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…