Dr. Volkan Tayfur'a meme büyütme ameliyatı olanlar

Evet canim aynen senin gibi artik beni izliyebilirmisin demekten cekiniyorum hep ayni kisileri izlemeye aliyorlar halbuki kac aydir forumdayim ve benden once cok kisi ameliyat oldu !! Bazilar da dedigin gibi tenezul edip ozel mesaja dahi cevap vermiyor ama bir gun de o kisiler yardima muhtac olacak illaki bizde o zaman yine yardim ederiz degilmi canimcigim :KK66:
tabiki bebişimmm , bi olalımda hayırlısıylaaa :)

canım haftasonu bende telde girdiğim için görememiştim ama şimdi gördüm... sanırım o halinin üzerinde 6-7 ay geçti deil mi... peki senden rica etsem son haliylede tekrar bi yükleme yapabilir misin .. :)

Yüklüyorum şimdi:)

canım haftasonu bende telde girdiğim için görememiştim ama şimdi gördüm... sanırım o halinin üzerinde 6-7 ay geçti deil mi... peki senden rica etsem son haliylede tekrar bi yükleme yapabilir misin .. :)

20141124_201831.jpg
20141124_201819.jpg

maşallah canım ben hiç bu kadarını beklemiyordum, gerçekten dikkat edilmediği sürece hiç anlaşılmıyor... ben iz konusuna fazlasıyla taktım , sanırım beni memnun edecek olanda koltuk altı olcak.....

Sagol cnm ben cok yakindan cektim görebilin diye uzaktan hic belli olmuyor , bende senin gibi takmistim iz meselesini kafama ama simdi cok memnunum tavsiye ederim :)

Sagol cnm ben cok yakindan cektim görebilin diye uzaktan hic belli olmuyor , bende senin gibi takmistim iz meselesini kafama ama simdi cok memnunum tavsiye ederim :)
Gerçekten ck iyi , ztn hep koltuk altydı aklmdaki ama seni gordkten sonra kesn olarak netlestirdm fikrmi..cok tesekkur ederm

Merhaba arkadaşlar bende Volk
an beye ameliyat olmak istiyorum ama hiç bir hastasına ulaşamadım daha yardımlarınızı bekliyorum
canım bende volkan beyi araştırıyorum.. özellikle albüm yapan kişilerden rica ettim ama malesef ,bir arkaş hariç ( onunda albüm yoktu) kimse yardımcı olmadı

Siz volkan beyle görüştünüz mü peki.Attis arkadaşımızın ameliyat izlerini gördüm.Başka varmı ameliyat olan sizin bildiğiniz

Siz volkan beyle görüştünüz mü peki.Attis arkadaşımızın ameliyat izlerini gördüm.Başka varmı ameliyat olan sizin bildiğiniz
alkim06 arkaşınki var bi de... hayır bende daha görüşmeye gitmedim ama volkan beyin alanında çok iyi olduğunu duydum... dedğim gibi bir iki kişi haricinde volkan beye ameliyat olan arkadşlr pek yardımcı olmuyorlar... o yardımcı olan arkadşlarda (çok teşekkkür ederim tekrardan ) albüm yapmayan yada sadece izlerini görebildiğim kişiler oldular :KK43:

alkim06 arkaşınki var bi de... hayır bende daha görüşmeye gitmedim ama volkan beyin alanında çok iyi olduğunu duydum... dedğim gibi bir iki kişi haricinde volkan beye ameliyat olan arkadşlr pek yardımcı olmuyorlar... o yardımcı olan arkadşlarda (çok teşekkkür ederim tekrardan ) albüm yapmayan yada sadece izlerini görebildiğim kişiler oldular :KK43:
Volkan bey koltukaltı tercih ediyor sanırım onunda riskleri daha fazla. gerçi hepsinde bir risk var ama kafam çok karıştı

Görüşmeye gittin mi sexylady?

X