Dr.Volkan Tayfur ile meme büyütme tecrübelerinizi paylaşın

Aslında buradan reklam yapmak ne kolay di mi?düşünsene, anlaş maaşa bağla 5 bayanı.tüm gün girsinler siteye anlatsınlar dursunlar... Ayyyy var mıdır ki öyle doktorlar:KK66:

Merhaba
Ben Volkan hocaya meme buyutme ameliyati olali 6 gun oldu daha once de burun ameliyati olmustum her iki sonuctan cok memnunum eger ki aklinizda varsa hic dusunmeyin derim sorulariniz olursa severek cevaplarim
Canim ben Ferruh beyi cok begendim ama Volkan beyle de gorusmek istiyorum. Biraz bilgi verirmisin, memnunmusun, nasil gorunuyorlar, vs vs.

Ben 3 hafta once oldum Volkan hocaya. Cok memnunum, oncesinde buradan cok yararlanmis ama uye olmamistim. Simdi sorunuz olursa cevaplamak isterim, uzun uzun sureci anlatmak istemiyorum, cidden dusunen ama tereddut yasayanlara yardim edebilirim.

Ben 3 hafta once oldum Volkan hocaya. Cok memnunum, oncesinde buradan cok yararlanmis ama uye olmamistim. Simdi sorunuz olursa cevaplamak isterim, uzun uzun sureci anlatmak istemiyorum, cidden dusunen ama tereddut yasayanlara yardim edebilirim.
Merhaba hangi yontemle oldunuz kac cc ve hangi hastaneydi acaba?

Canım ben de kendisine ameliyat olacağım inşallah. Her detayı istiyorum :KK66: uzun uzuun yaz lütfen :KK66:

Özellikle ameliyat gününü, ameliyat öncesi ve sonrasını, ağrı durumunu... Anlatırsan çok sevinirim. Bana yuvarlak veya damla takacağına ameliyatta karar verecek.koltukaltı kesisi , dual plan, sanırım 270-300 civarı bişey olacak. Hadi anlat anlat, sabırsızlıkla bekliyorum.:KK28:

Hocayla gorustum ve karar verdim, o anda, bu kadar basit oldu. Gorusmeden 4 gun sonra ameliyat olmustum. Oncesinde Ankarada "iyi" diye bilinen 2 doktorla gorusmus ve vazgecmistim, ozellikle hasta fotograflarini gorunce. Volkan hoca inanilmaz guven verici. Gordugum fotograflar da en iyileriydi, hic kusur goremedim.

Operasyon oncesi kan verdim. Neler yapaman gerektigini aciklayan bir kagit veriyor zaten asistani. Odeme de oncesinde yapiliyor. Operasyon gunu rahat kiyafetle gidiyorsun, hoca odaya gelip cizimleri yapiyor ustunde. Sonra indiriyorlar ameliyathaneye. Operasyona baslarken elimi tutatarak inanilmaz rahatlatti, nasil gittigimi anlamadim bile ☺ Hastane luks degil ama zaten gece kalmadim bile. Daha once de ameliyat olmus biri olarak anestezinin de super oldugunu soyleyebilirim, midem bulanmadi hic, gayet rahattim o bakimdan. Sadece odaya geldigimda zangir zangir titredigimi hatirliyorum. Dren kullaniyor biliyorsun, 2 gun sonra cikartti ve hic hissetmedim cikisini. Dren cikinca kismen rahatladim ama acikcasi 3-4 gun kolay gecmiyor, daha dogrusu geceleri zor, sirt agrim oldu. Ama 4. Gun misafirim geldi, 5 . Gun ben gittim, 6. Gun araba kullandim.

En onemlisi goruntu: Bence daha iyisini gormedim

Hocayla gorustum ve karar verdim, o anda, bu kadar basit oldu. Gorusmeden 4 gun sonra ameliyat olmustum. Oncesinde Ankarada "iyi" diye bilinen 2 doktorla gorusmus ve vazgecmistim, ozellikle hasta fotograflarini gorunce. Volkan hoca inanilmaz guven verici. Gordugum fotograflar da en iyileriydi, hic kusur goremedim.

Operasyon oncesi kan verdim. Neler yapaman gerektigini aciklayan bir kagit veriyor zaten asistani. Odeme de oncesinde yapiliyor. Operasyon gunu rahat kiyafetle gidiyorsun, hoca odaya gelip cizimleri yapiyor ustunde. Sonra indiriyorlar ameliyathaneye. Operasyona baslarken elimi tutatarak inanilmaz rahatlatti, nasil gittigimi anlamadim bile ☺ Hastane luks degil ama zaten gece kalmadim bile. Daha once de ameliyat olmus biri olarak anestezinin de super oldugunu soyleyebilirim, midem bulanmadi hic, gayet rahattim o bakimdan. Sadece odaya geldigimda zangir zangir titredigimi hatirliyorum. Dren kullaniyor biliyorsun, 2 gun sonra cikartti ve hic hissetmedim cikisini. Dren cikinca kismen rahatladim ama acikcasi 3-4 gun kolay gecmiyor, daha dogrusu geceleri zor, sirt agrim oldu. Ama 4. Gun misafirim geldi, 5 . Gun ben gittim, 6. Gun araba kullandim.

En onemlisi goruntu: Bence daha iyisini gormedim
Hangi hastanede olmustunuz ameliyatinizi acaba? Kac cc? Ben cok korkuyorum ameliyattan bir komplikasyon olur diye.Ve mumkunse resim gonderebilir misiniz ozelden?

Yuzuncu yilda oldum, sanirim baska alternatifler de var ama ben acil olunca hocanin diger operasyonlari da yaptigi yeri secmek zorunda kaldim. Ama zaten onemli olan hoca, yerin onemi yok, ayrica anladigim kadariyla orada nazi cok geciyor, ekibi iyi. Ben de anesteziden korkuyordum, hic sikinti olmadi. Ya benim hic sorunum olmadi aslinda , ne zaman olacaksiniz?

Simdi hala sargim var, 10 gun daha kalacak, resim gondermeye cekiniyorum, acikcasi henuz hic cekmedim de. Neyse vesileyle cekmeye calisirim, gonderirim.

Ya adini bilmiyorum ama bir beydi. Kisa/boylu, top sakali vardi galiba. Ameliyathane hijyenik olmasa hoca orada yapmaz diye dusunuyorum. Zaten acik yara da olmuyor. bence minimum hijyenik kosullari sagliyor hastane, gerisi onemli degil

Yuzuncu yilda oldum, sanirim baska alternatifler de var ama ben acil olunca hocanin diger operasyonlari da yaptigi yeri secmek zorunda kaldim. Ama zaten onemli olan hoca, yerin onemi yok, ayrica anladigim kadariyla orada nazi cok geciyor, ekibi iyi. Ben de anesteziden korkuyordum, hic sikinti olmadi. Ya benim hic sorunum olmadi aslinda , ne zaman olacaksiniz?

Simdi hala sargim var, 10 gun daha kalacak, resim gondermeye cekiniyorum, acikcasi henuz hic cekmedim de. Neyse vesileyle cekmeye calisirim, gonderirim.
Daha once olacaktim ertelemek zorunda kaldim. Sargi ne icin acaba? Kacinci gununuz bugun? En rahat ne zaman hissettiniz cunku ise donecegim ameliyattan sonra o yuzden :) resim gonderirseniz sevinirim fikir olmasi acisindan cook tesekkur ederim.

16. Gunum. Sargi protez yukari kaymasin die. Ameliyat sonrasi doktor odaya gelip sariyor, sen de dus alirken filan cikartip tekrar sariyorsun. Bandaj daha dogrusu. Belki bu kadar uzun tutmayacakti ama ben iyi sarmamisim ilk 1 hafta, o yuzen 3 hafta kalsin dedi

X