Dr.Volkan Tayfur ile meme büyütme tecrübelerinizi paylaşın

16. Gunum. Sargi protez yukari kaymasin die. Ameliyat sonrasi doktor odaya gelip sariyor, sen de dus alirken filan cikartip tekrar sariyorsun. Bandaj daha dogrusu. Belki bu kadar uzun tutmayacakti ama ben iyi sarmamisim ilk 1 hafta, o yuzen 3 hafta kalsin dedi
Zor bir ameliyat degil degil mi? Bunu bilen biri olarak neler onerirsiniz biz olamayanlaraaaaa :))))))

Kesinlikle zor degil ve kafaya taktiysaniz bence beklemeyin, simdi cok mutluyum. Doktora guvenmek cok onemli icinize sinen birini bulun ki ben siddetle oneririm Volkan hocayi ( simdilik ). Zaman ayarlamasini yapmak da onemli tabi, is vs. Cok da pimpirikli olmamak lazim doktora guvendikten sonra...

Rica ederim, faydasi oluyorsa ne mutlu :)
Gerçekten çok faydalı oluyor. Çok teşekkürler . Volkan hoca, 100. Yılı çok sevdiğini ve rahat ettiğini söyledi bana da. Bi de şunu sormak istiyorum. Ameliyattan sonra koltuk altında çok acı oldu mu?şu da önemli bi nokta, Volkan bey ameliyattan sonra memelerin çok yukarıda olmayacağını söyledi. Memnun olduğuna göre sanırım seninkiler de öyle :KK66: ya ben çok güveniyorum kendisine, bana da en güzel memeyi yapacağına inanıyorum.....Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun :KK66: resim koyarsan bana da haber ver . Mutlaka görmek isterim. Çok sağol. Çok da geçmiş olsun tekrar tekrar.

Gerçekten çok faydalı oluyor. Çok teşekkürler . Volkan hoca, 100. Yılı çok sevdiğini ve rahat ettiğini söyledi bana da. Bi de şunu sormak istiyorum. Ameliyattan sonra koltuk altında çok acı oldu mu?şu da önemli bi nokta, Volkan bey ameliyattan sonra memelerin çok yukarıda olmayacağını söyledi. Memnun olduğuna göre sanırım seninkiler de öyle :KK66: ya ben çok güveniyorum kendisine, bana da en güzel memeyi yapacağına inanıyorum.....Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun :KK66: resim koyarsan bana da haber ver . Mutlaka görmek isterim. Çok sağol. Çok da geçmiş olsun tekrar tekrar.
Canım koltuk altından ameliyat olmuş biri olarak koltuk altının hiç acımadığını söyleyebilirim.uyuşuk oluyor zaten.ben kendimi sanki göğüs altından olmuş gibi hissetmiştim.göğüs altım daha çok acıyordu çünkü.ne ameliyattan sonra ne de pansumanlarda koltuk altım hiç acımadı.sadece hareketler kısıtlanıyor,gerilme hissediyorsun,kollarını çok yukarı kaldırmaman gerekiyor

Benim goguste de bir acim olmadi koltuk altinda da. Sadece yatip kalkinca bir basi hissi. Evet o basi hissi agri olarak adlandirilabilir. Benim esas sorunum sirt boyun agrilarimdi, normalde de boyun duzlesmem var zaten, kendimi kasinca iyice agridi. Ama kas gevsetici ve agri kesici kullaniyorsun. 1. Hafta sonunda kol kaldirma hareketleri yaptiriyor hoca, hergun 10-15 defa yapmani istiyor. Ben artik tamamen kaldirabiliyorum. Yukarda degiller evet, ben de oyle istemedigimden damlayi tercih etmistim.

Bir de benim onden dugmeli ve cepleri olan bir pijama ustum vardi, ilk 2 gun cok rahat oldu, drenleei ceplere koydum, tasimak zorunda kalmadim :)

Evet biraz vardi. Ben kas ustu zar alti dusunmustum hep, olcum yapti, yapilabilir sinirdaydi. Yeterince doku yoksa zaten kas altindan baska bir alternatif sunmuyor. Ama bana da daha dogal dursun diye yine kas alti onerdi ben de onu dinledim. Simdi oldukca sertler. Yabanci birsey var gibi hissetmiyorum.

Bir de benim onden dugmeli ve cepleri olan bir pijama ustum vardi, ilk 2 gun cok rahat oldu, drenleei ceplere koydum, tasimak zorunda kalmadim :)
Aaa evet süper fikir . Ben de önden düğmeli cepli bişey ayarliiiim :KK66: ben de ameliyat öncesi yapılmaması gerekenlerin yazıldığı kağıdı aldım. Şu dikkatimi çekti: ameliyat günü duş almayın demiş. Neden acaba sen sordun mu? Ameliyattan 2 gün sonra mı çağırıyor kontrole? Direnleri ofisinde mi çekiyor? Sonra kaç gün arayla kontrole gittin? Ne Zaman duş aldın? Ben tam Temmuz sonu olacağım için , o sıcakta ekşi maya gibi kokmaktan çok korkuyorum :KK66:

Ameliyattan 1 gece once dus aliniyor, o zaman bir mantik yurutup sormamistim niye ameliyat gunu degil diye ama simdi ne dusundugumu de unuttum :p hatirlarsam yazarim.
evet 2 gun sonra cagiriyor direnleri cekmek icin, muayenehaneye gidiyorsun. Ben hissedilmiyor die okumustum hep buradan ama yine de kendisine sorunca aciyacak mi diye azicik dedi. Cok korktum ama gercekten hic hissetmedim, diger tarafa gevince ne yani bitti mi diye sordum, o derece. Ben de hergun dus alan ve surekli deodorant kullanan biri olarak kokacagimi dusunerek tedirgin olmustum ama hic kokmuyorum. Vucut iyilesme surecinde koku yapacak sekilde salgi uretmiyor mu anlamadim yani :p Direnler ciktiktan 1 gun sonra dus aliyorsun.
sonra ameliyattan 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun, yazmistim, hareket gosteriyor yapman icin, sonra da ameliyatin 3. Haftasi ki ben ona daha gitmedim, tahminimce masaj gosterecek.

Ameliyattan 1 gece once dus aliniyor, o zaman bir mantik yurutup sormamistim niye ameliyat gunu degil diye ama simdi ne dusundugumu de unuttum :p hatirlarsam yazarim.
evet 2 gun sonra cagiriyor direnleri cekmek icin, muayenehaneye gidiyorsun. Ben hissedilmiyor die okumustum hep buradan ama yine de kendisine sorunca aciyacak mi diye azicik dedi. Cok korktum ama gercekten hic hissetmedim, diger tarafa gevince ne yani bitti mi diye sordum, o derece. Ben de hergun dus alan ve surekli deodorant kullanan biri olarak kokacagimi dusunerek tedirgin olmustum ama hic kokmuyorum. Vucut iyilesme surecinde koku yapacak sekilde salgi uretmiyor mu anlamadim yani :p Direnler ciktiktan 1 gun sonra dus aliyorsun.
sonra ameliyattan 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun, yazmistim, hareket gosteriyor yapman icin, sonra da ameliyatin 3. Haftasi ki ben ona daha gitmedim, tahminimce masaj gosterecek.
Canım çok teşekkürler yardımın için :KK66: çok iyi geldi bana :KK66: yine aklına gelenleri yaz mutlaka ...

Kolay gelsin ve iyi sanslar :) eminim sonunda mutlu olacaksin. Azicik sabir gerekiyor iyilesme surecinde. Beklemek de zor, keske daha once olsaymis, neredeyse 1 ay var... neyse hayirlisi olsun

Ben 3 hafta once oldum Volkan hocaya. Cok memnunum, oncesinde buradan cok yararlanmis ama uye olmamistim. Simdi sorunuz olursa cevaplamak isterim, uzun uzun sureci anlatmak istemiyorum, cidden dusunen ama tereddut yasayanlara yardim edebilirim.
merhaba eğer ameliyat öncesi sonrası fotolarınız varsa görebilir miyim birde ne kadara ameliyat oldunuz memnun musunuz cevaplarsanız sevinirim

Gayet iyiyim ☺ doktor kendi de begendi bugun☺ haftaya tatildeyim. Artik yumusama da baslamis, masajlara gececegiz
Gayet iyiyim ☺ doktor kendi de begendi bugun☺ haftaya tatildeyim. Artik yumusama da baslamis, masajlara gececegiz
bu arada hayırlı olsun yeni memeleriniz :) sonuçtan memnun olmanıza sevindim

Canım çok sevindim, kaç gün oldu da tatile gidiyorsun:nazar: Resim atsana :KK66: çok sevinirim doğrusu :KK66: sana iyi tatiller :KK66: ne güzel ilk memeli tatilin olacak :KK66:

X