Herkese merhaba,
Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. Buradan Volkan Tayfur'a ilişkin mesajlarınızı okudum. Pazartesi de görüşmeye gidicem bakalımm. Geçen zaman zarfında Volkan beye ameliyat olup memnun olan almayan var mı acaba? Deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Ayrıca, açık teknikle ameliyat ediyormuş bu beni biraz korkuttu açıkçası! Açık teknikle ameliyat olan var mı aranızda?Biraz ayrıntı alabilirsem sevinirim :)
Arkadaşlar Volkan Bey e ameliyat olanlar veya kendisi ile ilgili bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
buraya yazanlar bu forumda ne mesaj yazmıs, ne forumda arkadası var, ne de fotografları var, bır de genele göre klışe cumleler yazılmış, insanın aklına ister istemez reklam mı acaba diye gelıyor, reklam bence dıyen birinin sözunü de arkadaş hıc dıkkate almamış. ben ankarada doktora hala karar verememıs bırıyım ve bu haftasonu amelıyat olmak ıstıyorum kısmetse, zor durumdayız kararsızlar olarak, herkes de duyarlı olsun lutfen.
Gercekten sizi o kadar haklı buldum ki! Başta ard arda okuduğum super yorumlardan cok etkilendim ve iste tamam dedim sanırım gercekten güvenilir bir doktor buldum diye,sonra sizin yazınızı dikkate alarak yazanların profiline baktım,aralarında dogru söyleyenler de vardır elbette ki inanıyorum,ama bu doktorun kendi reklamını yapmaya ihtiyacı var sanırım,cok başarılı da olsa işin ticari boyutundan dolayı kazandıkları yetmiyor demekki,yazan kişilerin birçoğu doktoru övdukten sonra buhar olup uçmuş ,hatta evvelinde hic araştırma yapmadan direk ameliyat sonucunu yazmış,siteye üye oldugu gün yazmış cikmis birdaha da giriş yapmamış,fake oldukları o kadar belli ki.arkadaslar siz de benim gibi her okuduğunuza inanmayın lutfen,tamam doktor cok başarılı olabilir buna bir itirazım yok,ama benim icin doktorun başarısı kadar önemli olan bisey daha var ki,o da doktorun hastalarına olan saygısı alçak gönüllülüğü ve herseyden once insan olması. fundadd arkadasıma katılıyorum,isterse dünyaca ünlü bi cerrah olsun,hic kimsenin kimseyi hor görme Yada özgüvenini zedelemeye hakkı yoktur
Vay be insanların işi gücü yok kaç tane üyelik alıp kendine öven yorum yaptırıyor, e tabi çok para kazanmak
arkadaslar ben 11 ekimde ameliyat oldugumu cok memnun oldugumu yazmistim, hatta daha sonra da ailemin tepkisini gösteren bir mesaj yazmistim,aradan 4 ay gecti, gercekten burnum cok güzel.gittikce daha da güzellesiyor.öncelikle sunu söyleyeyim ki eger gercekten o arkadas hakarete ugramissa cok yazik olmus.ama ben volkan beyin böyle birsey yapacagini sanmiyorum,cünkü ben de burun ameliyatinin yaninda yüzümün biryerine dolgu yaptirdim,bu sorunu ona ben önerdim, o kendisi birsey söylememisti, ben onun tarafindan yazmam icin ayarlanan bir kisi degilim, hatta ameliyattan bir ay sonra son görüntümü ona mailine göndermeliydim, onu bile yapamadim, cünkü cok yogun calisiyorum,yani bizler buhar olup ucmadik,buraya daha sonra yazamayanlar da mutlaka yogunluklari sebebiyle yazamamislardir,ya da fotograflarini da belki koyamamislardir.ayrica bir arkadas burun ameliyati oldugu doktorunun iltifat ettigiini güven verdigini söylemis de,yani ben olsam gercekleri duymak daha cok hosuma giderdi, sonucta hicbirimizin yüzünün sag tarafi bile sol tarafiyla ayni degildir,bu bir gercek,doktor hem sorunlu sekilde ameliyat etsin hem de iltifat etsin,,,asil bu bana tuhaf gelirdi,,neyse herkes farklidir,herkesin ic dünyasi da farklidir,, ama su bir gercekki, ben dogrulari yazdim,volkan beye ameliyat olanlari kendi gözlerimle gördüm diyorum, görmeseydim belki ben de endise duyabilirdim, bir de su gercek var ki her ameliyat ayni sonucu da vermez, etli burunla ince kemikli burunun ameliyata tepkisi ayni olmaz..bana kac doktor garanti veremedi, saga sola ceker dediler,ama ben volkan beye ameliyat oldum ve gayet normal oldu yani,,cok dogal görünüyor,beni taniyanlar sende bir degisiklik var diyorlar ama kimse burnumu farketmiyor,,,önemli olan da bu,, herkese iyi günler
buraya yazanlar bu forumda ne mesaj yazmıs, ne forumda arkadası var, ne de fotografları var, bır de genele göre klışe cumleler yazılmış, insanın aklına ister istemez reklam mı acaba diye gelıyor, reklam bence dıyen birinin sözunü de arkadaş hıc dıkkate almamış. ben ankarada doktora hala karar verememıs bırıyım ve bu haftasonu amelıyat olmak ıstıyorum kısmetse, zor durumdayız kararsızlar olarak, herkes de duyarlı olsun lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?