• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben 10 ay once Volkan kahyaya ameliyat yaptiran magdur hastalardan biriyim. ameliyattan once ve basarisiz ameliyattan sonra diye volkan kahyayi 2 ye ayiriyorum. insallah basarisiz gecmez volkan kahyaya yaptirdiginiz ameliyat yoksa o guleryuzun nasil donustugune sahit olursunuz
Geçmiş olsun :( neden başarısız ameliyat? Merak ettim Nasıl bir olumsuzluk yaşadınız?

Volkan Kahya başarısızlığı kaldıramayan bir doktor.Kendisine instegram sayfasından da olumsuz eleştiri yazdım başımdan geçenleri olduğu gibi özetledim beni engelledi yargıya gitmeyi düşündük Türkiye de adalet olmadığını hatırladık sağlık bakanlığına şikayet bıraktık zaten ondan sonra hastasını kovdu odadan
Benim fotomu çekerken en az beş hasta istiyorum diyen bir tüccar aynı zamanda

Yargıya gidemedik el mahkum...
Ama sosyal mecrada her yıl anlatacağım
İki yıl önce anlattım bugün yine anlatıyorum
Burun ucu desteği uzun olmasıyla devrilen kıkırdak dudak altına batmış ben tüm yüze bir yıl boyunca ağrı vermiştir
Hastasına sahip çıkamayan Volkan Doktor hastasını odadan kovmuştur
Nihayyetinde hasta Başka doktora revizyon ameliyatı olmuş ağır maddi külfet altında ezilmiştir
Bozulan psikoloji yi hiç anlatmıyım bile...

volkan beye yaptigim tüm olumsuz elestirilerime ragmen 2. revizyon ameliyatimi gerceklestirdim. bana duzeltilebilecek taraflari anlatti. anlattigi gibide elinden geleni yapti. suan hersey yolunda görünüyor . 1 yildan sonra yüzümü güldürdü

volkan beye tekradan 2. revizyon ameliyatimi yaptirdim. sanirim orta yolu bulduk bana duzeltilebilecek tarafları anlatti ve dedigi gibide yapti. suan şiş ama iyi duruyor. bence profesyonellik yaptigi işi heryonden iyi yapmaya calismak olmadigi yerde hatasini kabul edip düzeltmeye de calismaktir. volkan bey profesyonelligini bana göre kanitlamis oldu

Bir kaç ay önce bende kendisine görüşme için gittim. Burun estetiği olmayı düşünüyordum . 2 kez sorumsuz asistanı( sekreter) randevumu iptal etti hemde son dakikada haber verdi ben yola çıkmışken neyse dedim geçtim gittim. Normal de genelde doktorlar ilk görüşmede para almıyorlar çünkü 2 dakikalık bir sohbet havasında geçiyor ilk görüşme/ muayene. 100 tl nakit istediler. Verdim tabi. 1 buçuk saat beklettiler. Baştan savma konuştu gönderdi beni 2 dakika sürdü abartısız. Hiç içime sinmedi açıkçası muayenehanesinin ortamı o kadar insanı soğutuyor ki. Hele o sekreterleri o kadar terbiyesizler ki. Derhal vazgeçtim olan Parama ve zamanıma oldu. İnstagrama aldanmayın arkadaşlar.

Bende yıllardır araştırıyorum araştıra araştıra ertelendi de ertelendi ama artık yetti canıma diyorum:))) 30aralıkta randevum var bakalım insallah güzel sağlıklı kararlar veririz doktor beyinde yaklaşımına göre kararımı vereceğim :))) ozaman ilk sen oluyorsun ameliyat insallah güzel sonuçlar alırsın ve bizimle de paylaşırsın ☺️☺️☺️ :) tekrar çok teşekkür ediyorum
merhaba. volkan beye ameliyat oldunuz mu? nasil memnun musununz?

volkan beye yaptigim tüm olumsuz elestirilerime ragmen 2. revizyon ameliyatimi gerceklestirdim. bana duzeltilebilecek taraflari anlatti. anlattigi gibide elinden geleni yapti. suan hersey yolunda görünüyor . 1 yildan sonra yüzümü güldürdü

Sizin revizyondan para alması değil mi?

Sizin

ben 10 ay once Volkan kahyaya ameliyat yaptiran magdur hastalardan biriyim. ameliyattan once ve basarisiz ameliyattan sonra diye volkan kahyayi 2 ye ayiriyorum. insallah basarisiz gecmez volkan kahyaya yaptirdiginiz ameliyat yoksa o guleryuzun nasil donustugune sahit olursunuz
Merhaba revizyon için kendisyle görüştm mağdur hastasıyım demssniz neden acaba

Gerçek ten memnun msnz ben 3 amleyt için görüştm yorumunuzu okuyunca terddt ettim

Ben olmadım arkadaş olmuş. Olumsuz yorumlar okudum. Reşit Burak Kayan a olacağım sanırım o da öyle yoğun ki ocak ayına verdi günü.
Meme ameliyatı da olmak istiyorum. Siz görüştünüz mü Volkan beyle. Mehmet Yazar diye bir dr var ınstagramdan bakın isterseniz. Çok kötü durumda burunları yüzleri düzeltmiş. Ben öneride bulunup sebep olmak istemiyorum. Bana da birisi önerdi.

Ben olmadım arkadaş olmuş. Olumsuz yorumlar okudum. Reşit Burak Kayan a olacağım sanırım o da öyle yoğun ki ocak ayına verdi günü.
Meme ameliyatı da olmak istiyorum. Siz görüştünüz mü Volkan beyle. Mehmet Yazar diye bir dr var ınstagramdan bakın isterseniz. Çok kötü durumda burunları yüzleri düzeltmiş. Ben öneride bulunup sebep olmak istemiyorum. Bana da birisi önerdi.
Mehmet yazarı duymadım bakicam.gorustum bana bıraz toparlan sonra yapablcgmz bı şey olursa yardımcı olrum dedi.hastalarini gördüm gayet güzeldi burunlar.gozumn kenarında kemik burun deliklrm bozuk iskeleti bozuk iyi bı doktor bulmam lazım.emn olup snradn.olumsuz yorum okumak can sıkıci

Mehmet yazarı duymadım bakicam.gorustum bana bıraz toparlan sonra yapablcgmz bı şey olursa yardımcı olrum dedi.hastalarini gördüm gayet güzeldi burunlar.gozumn kenarında kemik burun deliklrm bozuk iskeleti bozuk iyi bı doktor bulmam lazım.emn olup snradn.olumsuz yorum okumak can sıkıci

Sosyal medyada fotoğraflar çok yanıltıyor insanı. Çoğu stoklu güzel ışık iyi acı. Resmen şov. Benim arkadaşım Oğuz Kaan Önder diye bir doktoru önerdi. Normal ameliyat için 9 bin istemiş. Öyle yüksek ücretlerde istemiyor. Ona da bakin isterseniz.

Sosyal medyada fotoğraflar çok yanıltıyor insanı. Çoğu stoklu güzel ışık iyi acı. Resmen şov. Benim arkadaşım Oğuz Kaan Önder diye bir doktoru önerdi. Normal ameliyat için 9 bin istemiş. Öyle yüksek ücretlerde istemiyor. Ona da bakin isterseniz.
Simdi Mehmet Yazara baktim revizyonları gayet başarılı ama işte dediğiniz gibi çoğu şov amaçlı.en hayırlısı olsun hepimiz için insallah gerckten çok zormus ameliyat oldugma okdr pişmanım ki.gozyasi mutsuzluk depresyon ..başka getirisi olmadı ve tabi yuzun ortasind sağ sola kayık goz kenarında kemik kalıcı morluk ...Allah yardimcim olsun

Ben oguz kaan önderle birkaç ay önce görüştüğümde 6500 demişti ne ara 9 bin olmuş😱

Simdi Mehmet Yazara baktim revizyonları gayet başarılı ama işte dediğiniz gibi çoğu şov amaçlı.en hayırlısı olsun hepimiz için insallah gerckten çok zormus ameliyat oldugma okdr pişmanım ki.gozyasi mutsuzluk depresyon ..başka getirisi olmadı ve tabi yuzun ortasind sağ sola kayık goz kenarında kemik kalıcı morluk ...Allah yardimcim olsun
Merhaba gmiş olsun, revizyon oldunuz mu kime karar verdiniz?

Back