• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR. VACİT PAMUKÇU

Neva16

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
1
0
16
29
Esenyurt devlet hastanesinde mükemmel bir doktor ilk muayenede ameliyat olmaya karar verdim ve iyikide olmuşum büyük kemerli bir burnum vardı 17 nisan 2019 da oldum ameliyatı dikişsiz ve hiç ağrım olmadı 10 gün içersinde şişlikler morluklar hepsi geçti Vacit bey çok ilgili bir doktor ve bu işi para için yapmıyor burun etlerim çok büyüktü ve rahat nefes alamıyordum suan çok rahat nefes alıyorum ve uykularımda çok daha rahatım gözünüz kapalı ameliyat olabilirsiniz ve büyük ücretler talep eden doktorlar gibi değil son teknolojiyle dikişsiz dikiş izleri olmadan ameliyat yapıyor ve 10 gün olmasına rağmen burnumda ödem veya şişlikler yok çokkk teşekkürler hocam :halay:

Merhaba,
foto gönderebili misiniz rica etsem.
Bir de fiyat nedir.
Teşekküler

Forumda birkaç zamandır Vacit bey'i öven başlıklar var ve hep de yeni üye olmuş kişiler.Ancak foto istedğimde ne bir foto nede bir fiyat bilgisi yok.
Vacit bey çok iyi bir doktor olabilir.Ancak sanki bu biraz reklam gibi gelmeye başladı.
Bilemedim.

Forumda birkaç zamandır Vacit bey'i öven başlıklar var ve hep de yeni üye olmuş kişiler.Ancak foto istedğimde ne bir foto nede bir fiyat bilgisi yok.
Vacit bey çok iyi bir doktor olabilir.Ancak sanki bu biraz reklam gibi gelmeye başladı.
Bilemedim.

Vacit beyi arkadaşım aracılığı ile tanıdım ve iyi ki de tanışmışım kendisiyle ilk gittiğim görüşmede karar verdim ameliyat olmaya burnumun iç kısmında eğrilik vardı ve nefes alıp vermeme engel oluyordu aynı zamanda dış anatomisi de bozuktu 20 nisanda amelyat oldum ve dikisiz bir şekilde morarıklığım ve sisligim 5 gün içerisinde ve bu zor süreçleri hemen hemen sıfır ağrı ile atlatim anliyacaginiz kendisinin güler yüzlülüğü ve samimi konuşmasıyla ilk 6 ayimi atlatim kendisinden oldukça memnunum burada fiyat bilgisiyle ilgi yazılar var reklam amaçlı tarzında her burun bir değildir ve ameliyat surecide bir olamaz oyuzden fiyat yazılması doğru olmaz ve eminimki vacit beyin reklamada ihtiyacı yok ☺️

Bilemedim.
Aynen öyle

Bilemedim.
Aynen öyle

Back