dr.uma ulaşamadım sizden fikir almam lazım ACİL kızlar......

chicheck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
38
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
23 haftalık hamileyim ve bugün mide ağrısından ölcem..midemde külçe gibi bir ağrı...çok afedersiniz her geğirmedew ağzımda yumurta tadı midem bulandı kusayım dedim..çok az acı yeşil su kustum gerisini geitremedim zaten...çalıştığım için birşey de yapamıyorum..sizce bu normal bir süreç mi yoksa zehirlenme ile iglili bir şey midir? ama zehirleneeck bir durumum yok evde yemek yiyorum iş yerimdeki yemeklerde sıkıntı yok..olsa olsa ya demir hapı ağır geliyor ya da içtiğim suda var bir gariplik..fikri olan varsa acil kızlar lütfe..işten de çıkamıyorum şuan çıldırcam hepinize şimdiden teşekkür ederim...

sanırım mide fesadı olmuşsun (yediğin yemekler sindirime geçmeden midende bozulmuş)hani dışarda kalınca bozulurya işte aynen öyle
bugün öğle yemeğini yeme soda iç bol bol ve kusmaya çalış üstüste yemek yersen geçmez devam eder
geçmiş olsun

ne mide fesadı mı? kusamıyorum ki..sdece acı su geliyo..?kötü bir şey mi bu ?

birde eğer sıkıntın mide fesadı ise sonu ishaldir
ishalin ve gazın varsa korkma
yinede bir doktora görün

birde eğer sıkıntın mide fesadı ise sonu ishaldir
ishalin ve gazın varsa korkma
yinede bir doktora görün

öneriler için çok teşekkür ederimm..gaz var ishal denmesede mülayimlik var..ama kabızlık için kayısı filan yedğim için ben bu mülayimlkteyim diye düşünmüştüm ..çok teşekkürler

ne mide fesadı mı? kusamıyorum ki..sdece acı su geliyo..?kötü bir şey mi bu ?

yok kötü birşey değil çok ve karışık yemekten oluşan bir durum yumurta kokuyor demişsinya onun için mide fesadı olabilir dedim
bazen mideyi üşütmektende olabiliyor soda iç ve kusmayı öyle dene soda midendeki sıvıyı çoğaltır ve kusmanı kolaylaştırır
ve kendi doktorun olmasada başka bir doktora görün

canım geçmiş olsun.bense de sen mideni bozmuşsun.gaz ve ishalle atarsın muhtemelen.bol bol sıvı tüket .sıcak bir şayler iç belki iyi gelir.

ya bende ilk 3 ay ne yediysem hazmedemedim ve kustum şimdi 33. haftadan beri yine ne yesem 3 gün ağzıma geliyor tadı ve kusuyorum hemde midemde birşey kalmayana kadar kusuyorum ayrıca bağırsaklarımda bozuk anlayacağım bende hamileleiğin başından beri oluyor bu sorunlar ben çok takmadım açıkcası 9 ay boyunca kusan var en önemlisi az yemek ye bol su iç o zaman rahatlıyorsun canım.

günde 1 şişeden fazla soda bebeğe zarar veriyor. bence doktorunla görüş
en iyisini o bilir hem bebeğin için hem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…