E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 147 23 Mart 2011 Konu Sahibi EstetikEditor #1 Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz. Güzel paylaşımlar dilerim..
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz. Güzel paylaşımlar dilerim..
M meltemsaltk Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2011 3 0 30 Haziran 2011 Konu Sahibi EstetikEditor #2 20 Haziran pazartesi günü Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde Dr. Uğur Bingöl karın germe meme küçültme-dikleştirme gıdı toparlama ameliyatlarımı yaptı. ameliyat sobnrası mükemmel bir bakım yapıldı. Emboli riski için özel bir cihaza bağlanarak hareketim sağlandı. meme küçültme de dikey tek bir iz var. kombine ameliyat için tedirgindim ancak yaş faktörü bu riski ortadan kaldırdı. kombineler daha uygun fiyata çıkıyır. ameliyat öncesi ve sonrası sigara kesinlikle içilmiyor ona göre... çocuk varsa 15 gün birileri bakmalı asla acı,ağrı vs hissetmedim Dr.Uğur Anıl Bingöl ' den allah razı olsun.
20 Haziran pazartesi günü Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde Dr. Uğur Bingöl karın germe meme küçültme-dikleştirme gıdı toparlama ameliyatlarımı yaptı. ameliyat sobnrası mükemmel bir bakım yapıldı. Emboli riski için özel bir cihaza bağlanarak hareketim sağlandı. meme küçültme de dikey tek bir iz var. kombine ameliyat için tedirgindim ancak yaş faktörü bu riski ortadan kaldırdı. kombineler daha uygun fiyata çıkıyır. ameliyat öncesi ve sonrası sigara kesinlikle içilmiyor ona göre... çocuk varsa 15 gün birileri bakmalı asla acı,ağrı vs hissetmedim Dr.Uğur Anıl Bingöl ' den allah razı olsun.