Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Cnm kabızlık ilacını ihmal etme . Turgay beyin asistanı ile whatsapptan sürekli yazışıyorum. Hafif ishal gibi olana kadar dozu arttırın , çok ishalseniz azaltın kabız olmayın diyor. Ben hafif ishal oldum diyebilirim. Tuvalet rahat geçiyor o şekilde.

Canım ben sadece akşamları 30 içiyorum sen nasıl başladın ki dr bana akşam yatarken 1 ölçek demişti ben ishal gibi olmadım ya keşke olsam çok korkuyorum kabız olmaktan zorlamaktan falan

Kızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü

Kızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü
Cnm bence adet kanamasıdır. Geciktirici sonrası azar azar kanama oluyor daha önce ben kullanmıştım. Ayrıca benimde çok çok az lekeler geliyor. Turgay beyin asistanı esra hanım ile whatsapp tan görüşüyorum her gelişmeyi. İlk 10 gün haraket ettikçe sızıntı kanamaları normal diyor. Kolay kolay bozulmazmış ameliyat dikişleri. Ancak fıs fısı kullanmayanlarda enfeksiyon sebebi ile dikişler tutmayabilir yada ilk 2 hafta çok sert kabızlık yaşayanlarda dikişlerde atma olabilir dedi. Zaten fıs fısı düzenli kullanıyorum. Kabızlığa karşı Turgay hocanın verdiği şurubuda günde 2 defa içiyorum hafif ishal gibi oldum ama rahatım yani. Sen içini ferah tut inşallah birlikte atlatacaz bu süreci ameliyatlarımız aynı gün oldu iyileşmemizde aynı sürede olacak inşallah.

Vereceğiz cevapları biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. Yapanlara geçmiş olsun da yaptırmayı düşünen kızlarımıza anlayışınıza sığınarak birkaç cümle söyleyeceğim. Dürüst olun arkadaşlar dürüst. Dürüstlük en büyük erdemdir, insanın zarından daha kıymetli hazinesidir. Ne yaşadıysanız arkasında durun. Sizi hatalarınızla, günahlarınızla "gerçekten" sevecek adamlar bulun. Bakire değilsin evlenemem diyen adam sevmeyen adamdır. Bırakın zarı, insanlar aşkları uğruna kolu, bacağı olmayan insanlarla mutlu evlilikler yapıyor. Aşk budur, kabulleniştir. Cinsellik ise tercihtir, isteyen evlenmeden yapar isteyen evlenince. Neyi seçtiyseniz arkasında durun. Ya da arkasında duramayacağınız şeyleri yapmayın. Diktirince bakire olmuyorsunuz üzgünüm. Diktiren kimse bakire değil, olmadı da. Resmen dolandırıcılığın bir çeşidi sadece. Eşiniz sizi böyle kandırsa ne yapardınız? Ömür geçireceğiniz adama bu yapılır mı ya, sevdiğiniz adamları nasıl kandırmayı vicdanınız kaldırıyor... Böyle yalanlarla dolanlarla başlayan evliliklerden bir cacık olmaz, ben size diyeyim.
👏🏻👏🏻👏🏻

Cnm bence adet kanamasıdır. Geciktirici sonrası azar azar kanama oluyor daha önce ben kullanmıştım. Ayrıca benimde çok çok az lekeler geliyor. Turgay beyin asistanı esra hanım ile whatsapp tan görüşüyorum her gelişmeyi. İlk 10 gün haraket ettikçe sızıntı kanamaları normal diyor. Kolay kolay bozulmazmış ameliyat dikişleri. Ancak fıs fısı kullanmayanlarda enfeksiyon sebebi ile dikişler tutmayabilir yada ilk 2 hafta çok sert kabızlık yaşayanlarda dikişlerde atma olabilir dedi. Zaten fıs fısı düzenli kullanıyorum. Kabızlığa karşı Turgay hocanın verdiği şurubuda günde 2 defa içiyorum hafif ishal gibi oldum ama rahatım yani. Sen içini ferah tut inşallah birlikte atlatacaz bu süreci ameliyatlarımız aynı gün oldu iyileşmemizde aynı sürede olacak inşallah.
Ay canım benim sağol rabbim inşallah birbirimize çok güzel destek olup inşallah buraya tutmuş yazdığımız müjdeli günde gelir iyi ki varsın canım desteğin için teşekkürler 😘aynı gün aynı anda olmak bana çok moral veriyor 🙏🏻

Ay canım benim sağol rabbim inşallah birbirimize çok güzel destek olup inşallah buraya tutmuş yazdığımız müjdeli günde gelir iyi ki varsın canım desteğin için teşekkürler 😘aynı gün aynı anda olmak bana çok moral veriyor 🙏🏻
Canım benim içimde büyük bir heyecan var, şu ana kadar sorunsuz gidiyoruz bundan sonrada sorun ihtimali iyice azalıyor. Zaten Turgay bey tuttu dedimi mutlaka kanıyor. Yani az kaldı sık dişini herkes geçti bizde geçeceğiz bu köprüyü :))

Sevdiğin adamla bişey yaşamak normal ama diktirmek kandırmaktır. Ayrıca aynı acıyı iki kere yaşamak kötü 😳😳 benim de elastikti bir damla kan gelmedi acım olmadı. Ama eşim acaba başkasımı diye düşünmedi .
Madem kandırcaksınız elastikmiş demekki deyin kalkıp sizi doktora götürcek hali yok ya .en azından acı çekmeyin

Sevdiğin adamla bişey yaşamak normal ama diktirmek kandırmaktır. Ayrıca aynı acıyı iki kere yaşamak kötü 😳😳 benim de elastikti bir damla kan gelmedi acım olmadı. Ama eşim acaba başkasımı diye düşünmedi .
Madem kandırcaksınız elastikmiş demekki deyin kalkıp sizi doktora götürcek hali yok ya .en azından acı çekmeyin
söyleyince erkekler ciddiyetsiz yaklaşıyor her erkek böyle malesef

kızlar yanlışlıkla yan oturamadığınız zaman oldu mu?
Çok oluyor canım, yan oturmayınca dikişler batıyor sanki , ama dikişlere zarar verecek boyutta bir hata olamaz yan oturmamak bence. Zaten yan oturma ihtiyacı ilk günlerden sonra azalıyor biraz biraz. Taharette zaten oranın kapalı olduğunu hissediyor insan mühim olan o

Kızlar merhaba 28. Günüm bugün biraz yanmam var kasıntılarım devam lakin ilk zamanlardaki gibi değil bugün turgay hocama kontorle gittim mükemmel tutmus bir parmak bilemedin 3 anca girer dedi en orjinaline yakını olmus iyi bakmıssın iyi tutmus dedi asistanıda suan halay cekıp rakı icmek istiyorum:) simdi gelelim söz vermistim size nasl baktıgmı anlatıcagm ben hemsire olmamın ekmegni yedim:) pansuman yaparken nasıl iyi yapıldgjnı bılıyordm elbette derken is yerinin en sevilen personeli olmannında balını kaymagnı yedm 😂hemoridim kanamalı kötü oldm dedm 17 gün izin verdiler rapor dahi istemedıler artık ne kdr hemoridli takliti yaptıysam bir 10 gün önceden inandılar 😂😂:)hic kalkmadan yatım yan yattım totomun üzerine oturmadım desem yeridir :)camasırsz gezdm 17 gün gecelikle evde banu alkan gibi:) hava aldı temız kaldı böylelikle oram. 3.7. Ve 21 günümde agrım coktu kendime en iyi gelen Ağrı kesiciyi bıldıgım icin hocamın yazdıgını dgl apranaxla attlattım. Yine o günler batmam zirveydi. Ben ameliuatta degılde sonrası cekenlerdenım. Bir cok gıda takviyesi markası var ben cranbery ictim sistide ve mantara iyi geliyor die zinc ictim yaram cabuk iylessn die :) arabamı süremedım mesela arabamı özledm 28 gündür metroya talimim totoma agırlık veremıom ben yan otıyorum ya :) hic kanamam olmadı benım. Akıntımda olmadı cok olanda her kadında olandı reglimide 23. Günümde oldum. Pansuman bitmisti ama ben temız baktım 30 tane orkid harcadm bence :) bol kefir ictim kabız olmadm hic aksine hep diyareydim :) 1 saatte bir ped degistim cünkü batmasa bile pedim temiz kalsın diye. Günde bir paket sigara iciyorum 12 gün hic icmedm yara iylesme sürecimi etkılemesn die icsemde bir fırt cekıp attım. Cok kafama vurursa nikotin mesela. Haftada bir rakı icen ben 28 gündür anasona hasretim😂 dün dikislerm düstü dügümlü gördüm peceteye öncesnde düstü sandım kosarak bi gittim doktors demek batıkondan dökülenlermis ben onu sok dikis sandım günde 50 kısıye sütur atan ben onu algıyamadm dedm ya sizi anlıyorum skıntılı birsey beklemek.
Sebze bol tüketttm. Pantolun 28 gün hic giymedm 2 hafta sonrada normal Hayatıma dönecgm doktorum artık dön dedi :)

Gelelim doktoruma tesadüfün sectm yemin ederm terzi kendi sökügünü dikemez oysa sorsam cevreme belkı söylerlerdi bir de doktor nısanlım benım kadın dogumcu yürek yemis biriyim ben 😂 düsünün hergün bir kadın dogumcu arkasıyla yemekteyiz ben hemsıreyım yıllardır yada ıs yerinde selamlasıyoruz jınekologlarla mesela :))) agızlarndan alırdım lafı. Ama ben turgay hocayı seneler önce bir arkdasımdan duydum kürtaj olmustu ona zeytinburnjndaydı eskiden hoca sonra tesadüfen arabmla gecerken gördüm tabelesni bakırköy den. Dünya tatlısı asistanları var buradan yok suratsız ılgısız dıyenler tamamen sahtekar ben ne zaman gitsem benımle ilgilendıler randevusuz gittim iceri alıp baktılar kahve iceriek cıktm genclestiri krem sohbeti edrrek ayrıldım sanki hic islem olmamıs gibiydim :) klinigini ziyaret edip görüsün yazdıklarıma hak vereceksniz burda yazılanlarım bir cogu fake cünkü 😂😂heycanım yoktu bir an bitti tutmus kanamam olr diyince :) hocamın dünya tatlısı bir kızı var sevgıyle bakan bugün onunla tanıstım cok özel bir cocukmus mesela 🦋 ben sevgının hoşgörünün saygının insana ilac oldgunu bilenlerdenim. Hırpalamayın kendnizi bedenınızı sevin yasadık hata denılmez ınandık yasadk ama çözüme odaklanın. İciniizi ferah tutun. Ben 28 günde cok iyiyim hic bisi hisettmiyprum ufaktan bir yanma haricinde. Yanmam biraz daha devam edecekmis hocam öyle söyledi. Yakında nikhım var 2 kasımda dügünüm mıtlaka kanamamıda yazıcam. İcinizi ferah tutun. Doktorunuzu iyi secin buradan bana yardımcı olan tatlı kızlarada tesekür ederim keske reeldede tanıssak bir kahve icsek 💃🏻kendinize iyi bakın güzel düsünün sevgıyle kalın askınızı yasayın kına gecenizde oynayın dügününüzde halay bası olun ❤ ben 10 güne tatıle gidiyorum nisanlımla mesrla ask tazelıcem lakin denize bir ay kdr psikojık olrk giremem ben korkudan yksa hoca skıntı yok 2 hafta sonra gir dedi:) atın kafadan herseyı öperim sizleri. Görüsmek üzere 😍
Faydalı bir yorum

Çok oluyor canım, yan oturmayınca dikişler batıyor sanki , ama dikişlere zarar verecek boyutta bir hata olamaz yan oturmamak bence. Zaten yan oturma ihtiyacı ilk günlerden sonra azalıyor biraz biraz. Taharette zaten oranın kapalı olduğunu hissediyor insan mühim olan o
Merhaba bende kalıcı dikim olmak istiyorum ancak sorun şu ki 2-3 saatlik yoldan otobüsle gelip dönüş yapmak zorundayım. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım sizce ? Mesela işlemden sonra doktor bey ne kadar yatış veriyor kliniğinde ? Aynı gün 2-3 saatlik yolculuk için uygun mu yok değilse sakıncalıysa mecnur bir yer ayarlayıp bir gece kalacağım da ? Bu arada her birinize o kadar tesekkur ediyorum kı iyi ki bilgilendiriyorsunuz burdan takip edebiliyoruz. Allah razı olsun her bırınızden.

Merhaba bende kalıcı dikim olmak istiyorum ancak sorun şu ki 2-3 saatlik yoldan otobüsle gelip dönüş yapmak zorundayım. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım sizce ? Mesela işlemden sonra doktor bey ne kadar yatış veriyor kliniğinde ? Aynı gün 2-3 saatlik yolculuk için uygun mu yok değilse sakıncalıysa mecnur bir yer ayarlayıp bir gece kalacağım da ? Bu arada her birinize o kadar tesekkur ediyorum kı iyi ki bilgilendiriyorsunuz burdan takip edebiliyoruz. Allah razı olsun her bırınızden.
Canm ameliyat 20 dak falan sürüyor lokal uyuşturma yapılıyor ağrı pek yok. Sonrasında yürür gidersin . Yatmak yok. Sonrasında 15 dakika dinlenme odasında kaldım o bile şart dwğil. Otobüs hiç sorun olmaz. Ben istanbul içinde 2 saate yakın özel araçta oturdum. sorun olmadı.

Canım sadece 15 dk yatıyorsun dinlenmek amaçlı onun dışında kalkıyorsun ayağa hiç bir sorun yok ilk birkaç saat uyuşuk oluyor zaten o bölge o süreçte seyehat edebilirsin sadece bacak bacak üstüne atıp tek taraflı poponun üstüne otur eğer yanında birinin olmasından rahatsızlık duyarsan iki koltuk al yana doğru uzanırsın bile belki yolculukta 😉

Canım sadece 15 dk yatıyorsun dinlenmek amaçlı onun dışında kalkıyorsun ayağa hiç bir sorun yok ilk birkaç saat uyuşuk oluyor zaten o bölge o süreçte seyehat edebilirsin sadece bacak bacak üstüne atıp tek taraflı poponun üstüne otur eğer yanında birinin olmasından rahatsızlık duyarsan iki koltuk al yana doğru uzanırsın bile belki yolculukta 😉
Evet mantikli bende öyle düşünmüştüm. Ama sevindim hemen kalkabilmeye ya düşünüyordum illa refakatçi gerek olur mu kanama vs olur mu ne bileyim insan herseyi kuruyor iste 🙈 peki ucret olarak boyle 5bin+ bisey mi oluyor ?

Canm ameliyat 20 dak falan sürüyor lokal uyuşturma yapılıyor ağrı pek yok. Sonrasında yürür gidersin . Yatmak yok. Sonrasında 15 dakika dinlenme odasında kaldım o bile şart dwğil. Otobüs hiç sorun olmaz. Ben istanbul içinde 2 saate yakın özel araçta oturdum. sorun olmadı.
Tatlim cevap icin çok tesekkur ederim 😍 iki haftalik sureci atlatabilirsek sag salim bisey olmaz da insallah mesele onu atlatmak iste.

X