A AycaaaFrz Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 2 1 1 23 Perşembe 15:53 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaaaFrz #1 Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım.
Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım.
G gloomyweather Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 32 7 1 25 Cuma 19:13 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaaaFrz #2 AycaaaFrz .!.: Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım. Genişletmek için tıkla... Revizyon muydu primer mi
AycaaaFrz .!.: Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım. Genişletmek için tıkla... Revizyon muydu primer mi
Z zuzu2121 Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2024 181 12 13 Cuma 19:21 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaaaFrz #3 AycaaaFrz .!.: Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım. Genişletmek için tıkla... Revizyon mu oldunuz şkayetin neydi
AycaaaFrz .!.: Merhaba arkadaşlar Tural beye ameliyat oldum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Burnumdan çok memnunum. 14 Aralıkta Tural beyin canlı cerrahisi hastaysıyım. 2. Ayımdayım. Genişletmek için tıkla... Revizyon mu oldunuz şkayetin neydi
A AycaaaFrz Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 2 1 1 23 Dün 11:11 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaaaFrz #4 Revizyon değildi benimki kemerli bi görüntüsü vardı solunum yolum da kapalıydı maalesef. 2.ayımdayım şimdi görüntüsü olsun nefes alışım olsun çok çok iyi.
Revizyon değildi benimki kemerli bi görüntüsü vardı solunum yolum da kapalıydı maalesef. 2.ayımdayım şimdi görüntüsü olsun nefes alışım olsun çok çok iyi.