Dr Turab İsmayılov'a Anne Estetiği ya da Meme Dikleştirme Yaptıran Var Mı?

motherof2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
2
1
38
Merhaba arkadaşlar,
İki doğumumun ardından hepinizin bileceği gibi vücudumda deformasyonlar oluştu. Özellikle memelerimin sarkmasından dolayı psikoojim bozulmuş durumda. Instagramda drturabismayilov diye bir doktora denk geldim. Benimle iyi de ilgilendiler ama son kararımı vermeden önce sizlerden deneyimi olanlar var mı varsa nasıldı öğrenmek istedim.

Beni ameliyat etmedi. Daha doğrusu biraz daha kilo vermeden ameliyat yapmasının doğru olmayacağını söyledi. Hem yağ oranımın azalması hem de sonradan tekrar ameliyata ihtiyaç duymamam için. Üzüldüm ama hocanın dürüstlüğü hoşuma gitti. Ne gerekliyse doğruyı söylüyor en azından.

Benim de hoşuma giden o oldu. Silikon da istedim mesela, memelerim büyük olduğu için dikleştirince gerek kalmayacak neden boşa ekstra harcama yapacaksın dedi. Bi de karın germe yaparken bikaç bölgeden lipo ile yağ alıp düzelteceğim, o yağlarla da popoya enjekte yaparım hediye bbl olarak dedi. Ama ben bbl istemicem sanırım, popomdan memnunum çünkü

Orası sizin bileceğiniz bişey tabii ki. Ama bbl bel oyuntusunu çok iyi ortaya çıkartıyor.

X