çok üzücü gerçekten,bu kadar şanssızlık olamaz yani
Allah yardımcın olsun.........
senin hikayeni bende okudum bi cogu gibi sansIzlIgIna üzüldüm... bu amel. yapan dokt. plastik cerrahlarmIydI....isimlerini buradan acIklamak istemezmisin.
Estisyen arkadasIm bir burun amel. 3 kere aynI dokt. olmus herseferinde ters giden bir bayan en sonunda burada kendine sayfa acmIstI....4 amel. okadar hayal kIrIklIgIndan sonra hic kimsenin artIk ellemem dedigi buruna dokt. bulmustu ...
Bence ümidini kaybetme her günün sonunda tekrar günes doguyor. YalnIz herhangi iyi bir dokt. olsa sana yapIlan islemde basarIlI bir dokt. secimi yapmalIsIn....SansIn acik güzellikler seninle olsun....
canım ben doktorların ismini açıklarımda sistem kaldırırmı ondan emin değilim.. ilk 2 ameliyatımı yapan doktor m.nuri battal.. diğer 3 ameliyatımı yapan doktor mustafa deveci. ben kendilerini Allaha haval ediyorum.. şimdi 6. ameliyatım için doktor araştırıyorum inşllh benimde yüzüm gülecek güzel memişliler kervanına bende katılıcam
İlk yazdığın doktor listemde vardı ama ne olduysa tam hatırlamıyorum görüşmeye gitmedim....benim ilk ameliyatım başarısız olunca senin şu durumun gibi sık eleyip ince dokudum...gönülden dilerim benim gibi mutlu sonu yaşarsın arkadaşım
canım çok sağol Allah razı olsun.. bende mevlamdan diliyorum inşllh bu son ameliyatım olur.. aman canım iyi düzeltme ameliyatın için ona gitmedin.. adam sadece para için kesip doğruyor.. canım seni msn ye ekledim müsait olduğunda bakarsın sevgiler
evet ya 2 inci bir yıkım mahvolurdum...yengeç burcuyum zaten aşırı duygusalım toparlanmam zor olurdu...canım baktım gelmemiş birşey...tekrar yazdım adresimi
canım beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim..tuğrul beyle görüşmek bende istiyorum.. şuana kadar 4 doktorla görüştüm sadece aklımdaki isim deniz bey kaldı. ama tuğrul beylede görüşücem artık ramazan çıksın öyle.. sana tekrar geçmiş olsun güle güle kullan memişlerini
Canım cok geçmiş olsun, inşalah yoluna girer her şey...Biraz daha bekle, iyice araştır emin olmadan bir daha ameliyat olma... tıpta teknikler artık cok gelişti ama emin ellerde olmak da cok önemli....Tuğrul bey bunları duyunca sinir krizi geçirir eminim :))) O sana neyin olacağını neyin olmayacağını söyleyebilir...kendisnin yapıp yapmayacağını da.....hatta diğer forumdan bir arkadşımızı cok genç, doğum yapmamış diye ameliyat etmeyi kabul etmemiş...
tanrı yardımcın olsun, sevgiler...
canım ben doktorların ismini açıklarımda sistem kaldırırmı ondan emin değilim.. ilk 2 ameliyatımı yapan doktor m.nuri battal.. diğer 3 ameliyatımı yapan doktor mustafa deveci. ben kendilerini Allaha haval ediyorum.. şimdi 6. ameliyatım için doktor araştırıyorum inşllh benimde yüzüm gülecek güzel memişliler kervanına bende katılıcam
Bu arada yeni resimler ekledim ....
Süper olmuş tek kelimeyle..
keyfini cıkart bakalım, renkli sütyenler, askısız bodyler....
zaten sen de cok güzelsin :)
sevgiler
gülezel bayıldım canım fotoğraflarınamaşallah sana
Teşekkürler Ozdy cigiimm :))) Keyfini çıkartıyorum vallaha.Renkli renkli aldık işte bişeylerGüzeliz güzeliizzz sen de çok guzelsin hepimiz guzelizzzz
Sistrum cugum çok sağoll ugrasana sayfaya özletiyorsun kendini ...
Teşekkürler Ozdy cigiimm :))) Keyfini çıkartıyorum vallaha.Renkli renkli aldık işte bişeylerGüzeliz güzeliizzz sen de çok guzelsin hepimiz guzelizzzz
Sistrum cugum çok sağoll ugrasana sayfaya özletiyorsun kendini ...
Evett hepimiz güzeliz :))))
Teşekkür ederim :) Evet bence de aklındaki tüm doktorlarla bi goruş ama goruştugun doktorların ozellikle meme konusundaki tecrubelerini dikkate al bence.Bu basit bir silikonla meme buyutme ameliyatı degil çunku.Sürecini merakla takip ediyor olacagım.SEvgiler....
Ben de sinir krizi geçirecegine eminimevet Tugrul bey uygun gormedigi bir ameliyatı yapmayı reddediyor.Bana da başka bir doktorun dikleştirme de gerekir dedigi goguslerime dikleştirme yapmam gerek yok demişti.(Bu konuda çok iyi oldugu halde...).Sonucum da gayet güzel oldu:)Ama Estetisyenin durumu farklı tabii.Bakalım goruşme sonucunu gerçekten merak ettim ...
Hımm bu iki doktoru da tanımıyorum zaten ikincisi Ankaradaymış diye hatırlıyorum...
:) ozdy cim gorusemiyoruz ozledim vallaha forumu. Karmel den de ses yok?? Sehir disindayim is icin 1 haftadir. Ugrayamiyorum fazla. Gelismeler haberler varmi:))?? Opuyorum cok
evet canım görüşemedik, herkes bir yana dağıldı sanırsam :) sıcak, ramazan ve tatiller de araya girdi..
görüşelim en kısa zamanda.. bende herşey yolunda geçen perşembe kontrole gittim doktora, bir daha ki kontrol ekimde :)
sevgiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?