cok teşekkürler :) gayet iyiyim..
senden haberler nasıl ?[/QUO
Ameliyat olmak konusunda kararlıyım ama şu an beklemedeyim canım.
hayırlısı olsun
bence yazı atlat sonbaharda olursun, yaz ayları ameliyat olmak için cok uygun değil...
sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok teşekkürler :) gayet iyiyim..
senden haberler nasıl ?[/QUO
Ameliyat olmak konusunda kararlıyım ama şu an beklemedeyim canım.
hayırlısı olsun
bence yazı atlat sonbaharda olursun, yaz ayları ameliyat olmak için cok uygun değil...
sevgiler
epey bir fazla kilom var, onlardan kurtulunca dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum, yıllar önce bir gazetede okumuştum Tuğrul Beyin bir röportajını, o gün bu gündür aklımda :))
iz konusu aklıma takılıyor, o yüzden fotolarınızı görmem mümkün mü ??
Gulezel sayende kararım netleşti ama senin fotoğraflarını göremiyorum hala.Fikir olurdu en azından.
ben bu doktora nasıl ulasabılırım...telefonu filan yok mu,internette bulamadım ki..yardımcı olur musunuz lütfeeen..mesaj atabilirseniz bana cok sevırım :)
ben bu doktora nasıl ulasabılırım...telefonu filan yok mu,internette bulamadım ki..yardımcı olur musunuz lütfeeen..mesaj atabilirseniz bana cok sevırım :)
Teşekkürler teşekkürler teşekkürleeer :)) Kendisi muayene ücreti alıyor mu acaba
Teşekkürler teşekkürler teşekkürleeer :)) Kendisi muayene ücreti alıyor mu acaba
çoook tesekkurler..simdiden randevu alayım ozaman..yo meme degıl hala göz altı torbası sorunum :) burası meme kısmımı kı okumadım da en bası :))
Hayır canım, burası meme kısmı değil... Ama Dr. Tuğrul Turan meme ameliyatlarıyla daha cok tanınıyor...
ben üst gözkapağı ameliyatını meme ameliyatıyla beraber oldum, sonuç cok iyi oldu.. görenler anlamıyorlar bile..
şimdiden geçmiş olsun, sevgiler
o süper..peki bi şey sorucam,gözün ne kadar sürede eski haline döndü..morluklar şişlikler vs..3 doktora görünücem..Tuğrul Bey,Levent Bey ve Naci Bey...Sonra karar vericem inş.
Hayır canım, burası meme kısmı değil... Ama Dr. Tuğrul Turan meme ameliyatlarıyla daha cok tanınıyor...
ben üst gözkapağı ameliyatını meme ameliyatıyla beraber oldum, sonuç cok iyi oldu.. görenler anlamıyorlar bile..
şimdiden geçmiş olsun, sevgiler
Damlabuse naaptın acaba goruştun mu Tugrul beyle? Sesin çıkmadı bir daha???
Mrb damlabuse bende bi ay once tugrul beye gogus büyültme ameliyatı oldum :)) bi ay olmasına ragmen suan bayaa dogallar , bi cizgi halinde izim var ve ben daha cok olur diye dusunuyodum oda gogus altında kalıyor hic belli olmuyor, tabi ameliyat olmadan once biz ne kadar soylesekte yasamadan emin olamazsın ,
gulezelde saolsun bana bayaa anlatmıstı ama yasadıktan sonra anca dedigi kadar basit oldugunu anladım :))
sanada bol sans...
Teşekkür edereim Karmel. Ben de ameliyat oldum artık ve inşallah açıldığında ben de çok memnun kalırım sonuçtan.
arkadaşım geçmiş olsun.. nasılsın iyimisin? sanırım tuğrul beye ameliyat oldun nasıl memnunmusun? bende ameliyat olucam doktor araştırmasındayım bilgi verirsen sevinirim..
Evet canım Tuğrul Beyle görüştüm ve hatta ameliyat oldum. İnternetim olmadığı için foruma giremedim.Henüz kapalılar ama önümüzdeki hafta sonucu görcem inşallah. Umarım çok güzeldir.