How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

epey bir fazla kilom var, onlardan kurtulunca dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum, yıllar önce bir gazetede okumuştum Tuğrul Beyin bir röportajını, o gün bu gündür aklımda :))
iz konusu aklıma takılıyor, o yüzden fotolarınızı görmem mümkün mü ??

tabi seni arkadaş olarak ekledim :)
benim meme başımı etrafı ve aşağıya düz inen dikiş bayağı acıldı, silikleşti, alt keside kızarklıklar var, ama onlarda bayağı iyileşti...
bu ameliyat izli bir ameliyat, izlerin iyileşmesi de tamamen tene bağlı...
benden sonra ameliyat olan clammy beyaz tenliymiş ve izleri şimdiden silikleşmiş...
ben de kilo verip ameliyat oldum yaklaşık 8.5-9 kilo verdim.. şimdi sabit tutmaya çalışıyorum kilomu...zaten memeler de kilo alıp vermekten sarktılar, çünkü doğum yapmadım bekarım :) ve de 52 yaşındayımm
ama keşke bu kadar korkmasaydım daha önce yaptırsaydım diyenlerdenim :)
sana kolaylıklar ve şifalar dilerim canım

sevgiler

Gulezel sayende kararım netleşti ama senin fotoğraflarını göremiyorum hala.Fikir olurdu en azından.

Mrb damlabuse bende bi ay once tugrul beye gogus büyültme ameliyatı oldum :)) bi ay olmasına ragmen suan bayaa dogallar , bi cizgi halinde izim var ve ben daha cok olur diye dusunuyodum oda gogus altında kalıyor hic belli olmuyor, tabi ameliyat olmadan once biz ne kadar soylesekte yasamadan emin olamazsın ,
gulezelde saolsun bana bayaa anlatmıstı ama yasadıktan sonra anca dedigi kadar basit oldugunu anladım :))
sanada bol sans...

ben bu doktora nasıl ulasabılırım...telefonu filan yok mu,internette bulamadım ki..yardımcı olur musunuz lütfeeen..mesaj atabilirseniz bana cok sevırım :)

ben bu doktora nasıl ulasabılırım...telefonu filan yok mu,internette bulamadım ki..yardımcı olur musunuz lütfeeen..mesaj atabilirseniz bana cok sevırım :)

Merhabalar mesaj atma hakkım yokmus :))
Google da tugrul turan yazınca sayfanın en altında cep telide cok acıkca gozukuyor...

Kolay kolay ulasamazsiniz ona:) oyle istiyorlar kendileri, tavsiye uzerine gelen hastalari kabul ediyor. Tercih meselesi saygi duyuyoruz:) amaaa bir kadin istedigi herkese ulasir felsefesinden yola cikarak sizin surecinizi kolaylastirayim:34: 0533 216 15 77 02122786741

çoook tesekkurler..simdiden randevu alayım ozaman..yo meme degıl hala göz altı torbası sorunum :) burası meme kısmımı kı okumadım da en bası :))

çoook tesekkurler..simdiden randevu alayım ozaman..yo meme degıl hala göz altı torbası sorunum :) burası meme kısmımı kı okumadım da en bası :))

Hayır canım, burası meme kısmı değil... Ama Dr. Tuğrul Turan meme ameliyatlarıyla daha cok tanınıyor...
ben üst gözkapağı ameliyatını meme ameliyatıyla beraber oldum, sonuç cok iyi oldu.. görenler anlamıyorlar bile..
şimdiden geçmiş olsun, sevgiler

Hayır canım, burası meme kısmı değil... Ama Dr. Tuğrul Turan meme ameliyatlarıyla daha cok tanınıyor...
ben üst gözkapağı ameliyatını meme ameliyatıyla beraber oldum, sonuç cok iyi oldu.. görenler anlamıyorlar bile..

o süper..peki bi şey sorucam,gözün ne kadar sürede eski haline döndü..morluklar şişlikler vs..3 doktora görünücem..Tuğrul Bey,Levent Bey ve Naci Bey...Sonra karar vericem inş.

o süper..peki bi şey sorucam,gözün ne kadar sürede eski haline döndü..morluklar şişlikler vs..3 doktora görünücem..Tuğrul Bey,Levent Bey ve Naci Bey...Sonra karar vericem inş.

bende pek morluk ve şişlik olmadı, bu tamamen senin yapına bağlı, 5. gün dikişleri aldırdım, sonrası rajat geçti..
ilk başlarda batma hissi, ve çapaklanma oluyordu..1. gün ve 2. gün biraz sıkıntı çektim.
geçmiş olsun şimdiden

Evet canım o gorenlerden biri de benim :D Gerçekten de anlamadım bile gayet gergin ve hoş duruyorlardı...

Mrb damlabuse bende bi ay once tugrul beye gogus büyültme ameliyatı oldum :)) bi ay olmasına ragmen suan bayaa dogallar , bi cizgi halinde izim var ve ben daha cok olur diye dusunuyodum oda gogus altında kalıyor hic belli olmuyor, tabi ameliyat olmadan once biz ne kadar soylesekte yasamadan emin olamazsın ,
gulezelde saolsun bana bayaa anlatmıstı ama yasadıktan sonra anca dedigi kadar basit oldugunu anladım :))
sanada bol sans...

Teşekkür edereim Karmel. Ben de ameliyat oldum artık ve inşallah açıldığında ben de çok memnun kalırım sonuçtan.

Teşekkür edereim Karmel. Ben de ameliyat oldum artık ve inşallah açıldığında ben de çok memnun kalırım sonuçtan.

arkadaşım geçmiş olsun.. nasılsın iyimisin? sanırım tuğrul beye ameliyat oldun nasıl memnunmusun? bende ameliyat olucam doktor araştırmasındayım bilgi verirsen sevinirim..

arkadaşım geçmiş olsun.. nasılsın iyimisin? sanırım tuğrul beye ameliyat oldun nasıl memnunmusun? bende ameliyat olucam doktor araştırmasındayım bilgi verirsen sevinirim..

Tşk ederim canım iyiyim.Evet Tuğrul Beye ameliyat oldum. Dürüst ve prensip sahibi bir doktor.Bence bizzat kendisiyle görüşmelisin.Sana çok yardımcı olucaktır.

Evet canım Tuğrul Beyle görüştüm ve hatta ameliyat oldum. İnternetim olmadığı için foruma giremedim.Henüz kapalılar ama önümüzdeki hafta sonucu görcem inşallah. Umarım çok güzeldir.

Ooo hadi bakalım çok sevindim senin adına.Hemen karar verip olmuşsun ameliyatını:) Senden ses çıkmayınca vazgeçtigini duşunmuştum :)Ne zaman oldun ameliyatını bu hafta mı? Bu arada resmim hakkındaki guzel yorumun için teşekkür ederim.Senin de boyle guzel olur merak etme.Gelişmelerini yaz bekleriz :) Sevgiler...

Back