Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

İyiyim canim az once Tugrul beyin yanindaydim. Dikislerimi aldirdim. Hicbisey degilmis zaten korkmuyordum ama kimsenin bundan bir endisesi olmasin:) oh rahatladim yikanmak serbestttt foşur foşur yikanacagim aksamaaa sen nasilsin canim?

cok geçmiş olsun gülezel, evet duş cok rahatlatıyor insanı :)))
bugün ben de ordaydım acaba eşiyle gelen ve tuğrl beyi bekleyen kırmızı tişörtlü güzel hatun senmiydin ? ben 12.30 da gelip 13.30 civarı cıktım....

sistrm da zaten eskidi... o da halinden cok memnuun, ona da sevgiler burdan...

Gunaydin Ozdy:)evet jelesec i taniyordum kucultme topiginden bizim Arzum gibi o da:) Ama sayende resmen tanismis olduk hatta arkadas da olduk. Ama sizin hic resimleriniz yook ben de merak ediyorum sizinkileri ...

canım benilk zamanlar resim cekmiştim cep telefonuyla, herkese gösteriyordum :) sonra utandım kendimden..sildim..
ama geçen gün yine cektim, eğer pc ye aktarabilirsem braya koyarım..biraz beceriksizim böyle konularda....
ben şekillerinden memnnum yalnız alt dikişlerim geç iyileşiyor, bekliycez bakalım....

bizim barbilerden eksiğimiz yok artıkın :) herşey tamam :)))

sevgiler...

AAa tuhh yok canim yaa o bayan ben degildim ben yalniz geldim 2.30-3.00 civari ordaydim keske bilseydik ayni gun orada olacagimizi saatlerimizi denk getirirdiksen genel kontrole mi gitmistin?insallah bir dahaki sefere beni 20 gun sonra tekrar cagirdi mesela. Ben kontrolum olmasa bile gelip tanismak isterim. Sen Sistrum Yassmin bi de cece vardi gerci o ugramiyor artik tanissak ne hos olur. Tugrul beyin hastalari benim icin cok ozel nedense:)opuyorm sevgiler:)

:) sorma canim yaa o cektigimiz resimler basimiza bela olacak birgun:)kabloda sorun vardi laptoba aktaramadim once cep telefonumdan kendi mailime yolladim( ama odum koptu yanlislika baskasina yollarim diye) sonra laptopda mailimi actim resimleri kopyaladim sonra burda album yaptimCunku tel. Dan buraya aktRilamiyor resimler. Gerci ben kendim icin de sakliyorum resimleri anı olarak iste ilk halleri 1 aylik 2 aylik falan diye gelisim:) raporu hazirliyorum

:)) evet ya ben de facebooka falan koyacaktım az kaldı... yeni dokunmatik telefon almıştım zaten neresine basacağımı bilmiyorum,
zaten kabiliyetsizim, ama bu sefer galiba senin gibi yapıcam bilgisayara aktarıcam ordan yapabilirsem siteye...sonra da silicem öyle albüm falan yok :) sevgiler

Hımm o zaman benden sonra 2. olmuşsun :) olsun zararı yok :)
ben 2 ay sonra bir daha gideceğim, ama yine de bir fırsat bulur görüşürüz inşallah...
sen gideceğin zaman bana haber ver, ben de gelirim muayenehanenin oralara... brer kahve içeriz ..tabi öğle saati olması lazım 12- 14.00 arası ben yemeğe cıkıyorum.. bazen de 14-15 arası.. aklında olsun..bana özelden yazarsın :))

inşallah diğer arkadaşlarla da görüşürüz :)

sevgiler

Tamam o zaman beni iki ay sonra da cagirdi:) olmassa ogun denk getirelim. Benim icin sıkıntı yok ben istedigim saat izin alabiliyorum isyerinden sana uyarim yani yazisiriz ozelden optum:)Sen yakinsan oralara 20 gun sonraki gorusmemi sana gore ayarlarim canim...

gulezel cim iyiyim canım.işler güçler işte
bir daha ki muayene gelirim valla canım.zaten istiyorum bir ara tuğrul bey e uğramayı.denk getirebilirsek pek hoş olur doğrusu
ozdy cim evet,ben çok eskidim artııkk
herkese sevgiler

Tamam o zaman. Bak 20 gun sonraki muayene mi size gore ayarlayacagim. Ozdy ile konusalim o da gelsin. Tanisalim birer kahve icelim:)

Tamam o zaman. Bak 20 gun sonraki muayene mi size gore ayarlayacagim. Ozdy ile konusalim o da gelsin. Tanisalim birer kahve icelim:)

Tamamdır, ben Esentepedeyim hanımlar.., taksiyle 5-10 dak mesafedeyim. Öğlen saatleri olabilir 13.30 dan sonra daha da sakin olur işyerinden cıkanlar dönerler.. benim saatlerim esnek.... sen randevunu ayarla, sistrm da gelsin, buluşalım :)

hatta clammy de gelsin:)

Oralarda memorialın yanında pelit pastanesi vs. var..birer kahve içeriz walla :)

sevgiler herkese..

Valla ben de tanışmak isterim sizlerle. Uygun olursa gelirim. Benim bu hafta yine randevum var Tuğrul Beyle sanıyorum ilk aylar haftada bir görünmek gerekiyor. Dikişlerimin bir kısmını aldı geçen hafta. Fakat yıkanabiliyorum. Bu hafta yine bakacak. Bu hafta salı günü 1 Mayıs'ı resmi tatil yaptıkları için çocuklar evde. Yarın ya da perşembe gideyim diyorum kontrole yarın arayacağım bakalım. Sevgiler...

Tamamdir o zaman. Ben o hafta sizlerle tekrar irtibata gecerim hepimiz icin en uygun olan gune randevumu alirim:). Hatta vakti varsa Tugrul bey de bize katilsa ne hos sohbet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…