Karmel hayirli olsun kararin. Doktor seciminden oturu de ayrica tebrik ederim:) Tugrul Turan i kesfetmek ve ona ameliyat olmak her kula nasip olmazNe zaman olacaksin ameliyat? Kesinlestimi? Agrilari sormussun. Ne okuduysan hepsi dogrudur canim. Agri magri yok yani. Ama ilk iki gece sadece sirtustu yatmak zorundasin maalesef yan bile donemiyorsun. Sirt ve bel agrisi oluyor haliyle. Ben ki yuzukuyun yatip dizimi gogsume kadar cekmeden uykuya dalamam. İki gun idare etcez artik:) yastiklarla oturur pozisyonda daha rahat uyumustum. Merak ettigin baska seyler olursa sorabilirsin. :)
ben aslında sans eseri kesfettim tugrul dr , yoksa benimde hep duydugum kasaltı operasyonlardı, derin bir nefes aldım tugrul beyin kasustu demesine, soyle yıllık iznimi ayarlamaya calısıyorum inss bi aksilik olmazsa haziranın bası olucam ,
ck tesekkürler , agrısız olması beni cok sevindirdi , bende aynen yuzustu uyudugumdan tek derdim o olacak herhalde,
cok heyecanlıyım bana kalsa simdi olucam ama beklemek zorundayım rahat edebilmek icin ve rahat iznimi kullanmak icin :))