Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

missions .tugrul bey ameliyatlarını levent ethica hastanesinde yapıyor canım muayenehanesi de oralarda çok yakın.ozelden yollarım sana telini.optum

bandajsız resimlerimi ekledim buyrun bakalım :)

Merhaba,

Oldukça aydınlandık bir çok açıdan. Öncelkle çok teşekkür ederim. Mayıs ayının 19'unda ameliyatım gerçekleşecek. Daha önce Tuğrul Bey'e meme büyütme yaptırmış olan bir arkadaşımın göğüsleri bana referans olmuştu. Umarım istisnai durumlar beni bulmaz. Operasyon sonucunda memnun olduğunuzu fark ettim. Sakıncası yoksa resmini görmek isterim, malum insan sürekli örnek istiyor.=) Bir de operasyondan ne kadar zaman geçtikten sonra hamile kalabileceğimizle alakalı bir bilginiz var mı?

Sevgiler

Cece Merhaba,

19/05/2012 benim hayatım için de güzel bir dönüm nktası olacak umarım. Zannediyorum operasyonundan bu yana hemen hemen 2 ay geçti. Göğüslerinin şu andaki durumunuve ne kadar doğallaştığıyla büyüklüğünde bir değişim olup olmadığını merak ediyorum. Mümkünse bir resim gönderebilir misin?

Sevgiler

Selam....evet doğru duymuşsun o barbie ozdye canım arkadaşıma buradan sevgiler

Size de geçmiş olsun sertlik zamanla geçiyor...buda güzelmiş silikonlu barbie

Arkadaşım hoşgeldin :) sana da sevgiler...
Gülezelcim untma : Jeselec te meme küçültme topiğinin kanatsız meleğidir ..
Gülezelcim sen de silikonlu barbie oluyorsun artık :))
bunu ben de tuttum
öptüm ikinizi de :)

Merhaba mrv:) oncelikle tebrik ederim. Ameliyat kararin ve doktor seciminden oturu:) ayrica pek bi mubarek gunde ameliyat olacakmissin ne hos torenlerle kutlarsin artik her yil:)insallah o istisnai durumlar seni de bulmaz Tugrul bey Ankara İstanbul ucaginin dusmesi kadar az demisti bana:)Allah korusun iyi dusunelim iyi seyler olsun di mi canim. Seni ekledim bakabilirsin resimlerime. Ama benim meme dokum az da olsa vardi iki cocuk emzirdigim icin icleri bosalmisti sana referans olur mu bilemem. Zaten hicbir meme digeri icin referans degildir. Sadece fikrimuz olsun diye bakiyoruz bu resimlere. Hamilelik konusunda da bir malumatim yok canim ben coluk cocuk defterini kapattim cunku. Gene tugrul bey bu konuda seni aydinlatacaktir canim. Opuyorum, sevgiler

Selam jelesec:) ozdy ile kucultme topiginden arkadas oldugunuzu biliyorum:) herne kadar bana uzak bir konu olsa da:)(Allah kimine fazla fazla vermis kiminden esirgemis degil mi:)sizin topikte de geziniyorum bazen. Ordaki arkadasliklar da cok guzel kiskandim dogrusu. İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Sertlik konusu evet zamanla azalacaklarmis bekliyoruz bakalim ama bu halleri bile cokguzel:) yillarca porsumus memelerle gezdikten sonra bu hallerine can kurban:)bu barbie konusundan Tugrul bey hic bahsetmedi gorusmelerimizde ama basinda boyle bir haber dolasmis evet bilemiyorum artik. Silikonlu barbie olayini ben de sevdim :) doktorumun ellerine saglik. Zaten barbie bebeklerden neyimiz eksik di mi yani

gulezel canım resimlerini gördüm.Maşallah çok güzel olmuşlar.Canım göğüslerinin şu andaki şekli yarım küre şeklindemi oluyor,yoksa damla şeklindemi?

gulezel canım resimlerini gördüm.Maşallah çok güzel olmuşlar.Canım göğüslerinin şu andaki şekli yarım küre şeklindemi oluyor,yoksa damla şeklindemi?

Vallaha canim o resimlerde sutyen ucgenimsi bir forma sokmus memelerimi. Zaten ameliyat sonrasi sutyeni o biraz toparliyor ve kucuk gosteriyor. Ama sutyensiz daha yuvarlak duruyorlar ama oyle top top duran iki yuvarlak degil de daha bir damlamsı sanki ne dedigimi ben de anlamadim ama...

Teşekkürler canım.Ben biraz fazla soru sorarım canım kusura bakma.Şu anda kaç kilosun peki.Vereceğim kilolara referans olması açısından soruyorum.Vücudunla gayet orantılı olmuşlar.

Teşekkürler canım.Ben biraz fazla soru sorarım canım kusura bakma.Şu anda kaç kilosun peki.Vereceğim kilolara referans olması açısından soruyorum.Vücudunla gayet orantılı olmuşlar.

Rica ederim istedigin kadar soru sorabilirsin. Su anda 57-58 arasi gidip geliyorum boyum da 1.71 canim. Senin boy kilo nedir cok mu fazlan var ki?

Gunaydin Ozdy:)evet jelesec i taniyordum kucultme topiginden bizim Arzum gibi o da:) Ama sayende resmen tanismis olduk hatta arkadas da olduk. Ama sizin hic resimleriniz yook ben de merak ediyorum sizinkileri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…