çok sevindim senin adına canı canımdarısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah nekadara mal oldu toplamda canım,anladığım kadarıyla tuğrulbeye olmuşsun ve memnunsun,bende 2bebek emzirdim 1yıl aralıklı,malesef dediğin gibi dikliğini ve sertliğini kaybettim,üstünden 1yılı bihayli geçti emzirmenin,moralim psikolojim çok fena oluyo sen nasıl yaptırdın damlamı protezmi,kas altımı üstümü,çok soru sordum ama canım anla halimden işte,sende yaşamışsındır aynı endişeleri, ya bide ağrın sızın nasıl oldu hareketlerinde kısıtlanma falan,iş görme durumu benim çocuklarım 2 ve 3yaşındalar daha bakıma muhtaçlar oyüzden pekte istirahat edebilirim gibime gelmiyo,gerçi eşime demiştim olursam bigün yardımcı olurmusun iyileşme sürecinde diye,ederim tabi dedi ama nekadar olur bilmem,çalışıyo sonuçta,e bende herkezden gizli olmayı düşünüyorum sonuçta hepsi karşı çıkar annem ablam vs.oyüzden gizli olsun ccevapların için şimdiden teşekkürler
Merhaba,Arkadaşlar tuğrul turan göğüs küçültme ameliyatını ne kadara yapıyor bilen varmı? Fiyatları göğüse göre değişiyor diye duymuştum.Göğsünü küçülttüren arkadaşlar varsa ne kadara yaptırdıklarını yazabilirlermi.
Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.Resim koyan arkadaşlar bende görebilirmiyim resimlerinizi arkadaş olarak eklermisiniz beni.Bende uzun süreden beri araştırıyorum.göğsümden ameliyat olmak istiyorum.Ben bekarım.Şimdiye kadar evlenirsem çocuk emziremem, evlenip çocuk yaptıktan sonra olurum diye bekledim fakat görüntüsü bir yandan omuzlarıma verdiği ağırlığı bir yandan çok rahatsız etmeye başladı artık beni.Tuğrul turanın yaptığı göğüsleri görmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.[/
Yaklaşık iki yıldır evdeyim çalışmıyorum,Bundan dolayı bayağı bir kilo aldım.Eski halime göre bir 10 kilo fazlam var.Dolayısıyla kilom göğüslerimede yansıdı.göğsümün beden ölçüsü büyüdü.Bu kilomla ameliyat olsam ileride zayıflamak istediğimde göğüslerde sarkma veya benzeri olabilirmi.Bundanda çok korkuyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim.Doktor bey bu konuda birşey söyledimi.Bu aralar görüşmeye gitme gibi bir durumum yok.Kafama takılanları burada gidermeye çalışıyorum.
Bizim doktora bunu sorsak herşey bitti halloldu. Kilonu da verdin :) Sonrasında sarkarmıyı kafanda kuruyorsun der :) Valla öyle der :)Resimlerimi koymadım ve nereye konduğunu da bilmiyorum. Fakat en doğrusu görüşmeye gitmen orada zaten resimleri hatta senin durumuna uyan resimleri görüyorsun. Sonuçta senin göğüsüne yakın göğüslerin sonuçları daha önemli. Tuğrul beyin muayenesi ücretsiz. Bence git görüş hiç olmazsa kafandaki soru işaretlerin silinir. Birçok doktor ücretsiz muayene yapıyor birden fazla doktordan görüş alman bence daha da iyi olur.[/
Yaklaşık iki yıldır evdeyim çalışmıyorum,Bundan dolayı bayağı bir kilo aldım.Eski halime göre bir 10 kilo fazlam var.Dolayısıyla kilom göğüslerimede yansıdı.göğsümün beden ölçüsü büyüdü.Bu kilomla ameliyat olsam ileride zayıflamak istediğimde göğüslerde sarkma veya benzeri olabilirmi.Bundanda çok korkuyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim.Doktor bey bu konuda birşey söyledimi.Bu aralar görüşmeye gitme gibi bir durumum yok.Kafama takılanları burada gidermeye çalışıyorum.
Şakası bir yana okuduğum kadarı ile sonrasındaki yaşadığın kilo değişimleri vs. tabi ki etkiliyor memeyi. Bu nedenle görüşmelerde doktorlar hep bana kilonuzda çok oynamalar olur mu yoksa genel olarak hep bu kiloda mısınız diye sormuştu. Sonuçta sen bulunduğun kiloda genel olarak kalıyorsan bu haldeyken ameliyat olmanda bir sakınca yok. Misal benim de 10 kg fazlam var eskiye göre ama artık bunun sabit kilom olacağını kanıksadım. Çünkü inisülin direnci vs. son 4 yıldır ne yapsam yapıştılar üzerime gitmiyorlar. Bu nedenle kafamda vereyim şu kiloyu da öyle ameliyat olayım gibi bir kriter oluşmadı. Ameliyat sonrası da tartıda 1,5 kg civarı azaldı :)
Yerçekimi de yine aynen etkilemeye devam ediyor. Yani daimi aynı durumda kalacaklar diye birşey yok diye biliyorum.
Bizim doktora bunu sorsak herşey bitti halloldu. Kilonu da verdin :) Sonrasında sarkarmıyı kafanda kuruyorsun der :) Valla öyle der :)
Şakası bir yana okuduğum kadarı ile sonrasındaki yaşadığın kilo değişimleri vs. tabi ki etkiliyor memeyi. Bu nedenle görüşmelerde doktorlar hep bana kilonuzda çok oynamalar olur mu yoksa genel olarak hep bu kiloda mısınız diye sormuştu. Sonuçta sen bulunduğun kiloda genel olarak kalıyorsan bu haldeyken ameliyat olmanda bir sakınca yok. Misal benim de 10 kg fazlam var eskiye göre ama artık bunun sabit kilom olacağını kanıksadım. Çünkü inisülin direnci vs. son 4 yıldır ne yapsam yapıştılar üzerime gitmiyorlar. Bu nedenle kafamda vereyim şu kiloyu da öyle ameliyat olayım gibi bir kriter oluşmadı. Ameliyat sonrası da tartıda 1,5 kg civarı azaldı :)
Yerçekimi de yine aynen etkilemeye devam ediyor. Yani daimi aynı durumda kalacaklar diye birşey yok diye biliyorum.
Canım peki önceki bir sayfada 34 cm sınırından bahsetmişsin bu önemlimi.Birde doktorun barbie tekniği varmış diye duydum.Nasıl birşey oluyor bu teknik? Göğüse verdiği şekillemi alakalı .Doktor sana bahsettimi bu teknikten
Benim de salı günü dikişlerim alınacak :) pazartesi demişti ama okul tatilmiş malum 2 çocukla zor salıya aldım. Valla baby olayından memnunun ben eskiden de top gibiydi çünkü. Herhalde damla şeklinde olsa kendimi garip hissederdim. Tamamen yabancı memeler :) en azından eski halime benziyor bu hali. Yani herkesin beğenisi farklı oluyor tabi. Ama bence meme estetiği cidden tecrübe gerektiren bir iş özellikle küçültme. Hatta ilk bu işleri araştırırken yahu estetik cerrahlarının neden ayrıca branşları yok doktor seçimi o zaman çok daha kolay olur diye düşünüyordum çünkü sonuçlar birbirinden alakasız çıkıyor kimin burunda tecrübesi daha çok kimin memede bilemiyorsun ki. Bence birbirinden başkaca şeylerde. Zaten bakıyorsun tecrübeli doktorların çoğu birşeyde daha ön plana çıkabiliyor onu yakalamak mühim :) Belki rastlaşırız muayenehanede. Sevgiler...
Evet ben de cok memnunum şekillerinden :) benim memelrin böyle olacağını hayal bile edemezdim....
Bende arıycam randevu alıcam , belki karşılaşırız ..
Dikişler alınıca duş da alabiliyorsun tam olarak, cok rahat ediceksin :)
sevgiler
Merhaba canım.Bende göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiyim ve tuğrul turana ameliyat olmayı düşünüyorum memnunmusun şu anki halinden.yani doktorun göğüs küçültmede çok iyi olduğunu duymuştum gerçekten öylemi
Selamlar sevgili ozdy ve cleemy(nickini yanlis yazmis olabilirim). Oncelikle cleemy sana da cok gecmis olsun. Tugrul bey hakkinda soylediklerine harfiyen katiliyorum. Ona ameliyat olacak bayanin sonuna kadar kendisine guvenmesi gerekiyor. İsine karisilmasindan ve sorgulanmaktan kesinlikle hoslanmiyor. Bununla birlikte o guveni sizde oyle bi olusturuyor kii degil sorgulamak tam bir teslimiyet haline burunuyorsunuzve evet cleemy ben ki meme buyutme oldum buna ragmen anlattiklarindan doktorunun Tugrul bey oldugunu hemen anladim:) Ben ameliyat surecimi ve memnuniyetimi meme buyutme topiginde de anlatiyorum bazen. Ama bunun tavsiye olarak algilanmasini ben de istemem sonucta. Dediginiz gibi kimseye sebep olmak istemem. Zaten Tugrul beyin de boyle seylere hiiic ihtiyaci yok:)Ben yasadiklarimi anlatiyorum ilgilenen olursa kendisini arar bulur tipki benim yaptigim gibi...
Evet canım cok haklısın :) isteyen arar bulur :)) Güvenmeden de bu ameliyat olamıyorsun zaten...
yeni resimlerini bekliyorum :)))
sevgiler
Merhaba,
Evet cok memnunum ; şekilleri cok güzel oldu, benim ameliyatım dikleştirme oldu.. Küçültme istememiştim zaten.. Bir konuş, resimlere bak , biraz farklı bir doktor.. ben cok sempati duydum ve cok güvendim....Diğer arkadaşların dediği gibi güvenmeden bu ameliyatı olamazsın zaten :))
ben başlangıçta cok resim cektim tlefonumla herkese gösteriyordum :) sonra kendimden utandım, bir gün face booka eklerim diye de korktum açıkçası :) cok becerikli değilim bu konularda...sildim resimleri....
Barby tekniği diye bir şeyden bahsetmiyor doktorun kendisi... ama gazete haberlerinde böyle bir şey var.. Evet eline bir barbi bebek al, aynı şekildeki göğüsleri yapıyor. Düz bir alana yarımküre ekliyor kendi dokunla(eğer müsaitse dokun) ters t kesiyor, cünkü bu şekilde memelerin dik durması için için alt kesi yapıyor...Diğer tekniklerdeki gibi üstü bombeli altı düz meme değil. Hemen şekil alan ama bombesiz fakat silikonlu gibi dik duran memeler... bilmem anlatabildim mi ? ama resimleri görünce alıycaksın zaten..
Fiyatı bu sene farklıymış diğer doktorlara göre biraz pahalı.. ama ben verdiğim parayı gani gani helal ettim..
:)
sevgiler
Ben çalışmadığım için fazla açılmak istemiyorum.Kendisiyle henüz görüşmedim fakat yüksek ihtimal yaptıracak olursam ona yaptırırım.Fiyatlar konusunda sabitmi.İndirim payı hiç yokmu
Merhabalar:) ben tugrul beye meme buyutme oldum kucultme fiyatlari hakkinda pek bilgim yok ama sunu soyleyebilirim ki kendisiyle gorustugunuzde fiyat olarak agzindan ne cikacaksa son fiyat odur. İndirim sozkonusu degil anladigim kadariyla. Zaten ben de hic beceremem bu pazarlik islerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?