dr tuğrul turan göğüs küçültme olan kızlar acil acil acil cvp yazın....

qokyuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
9
0
mrb kızlar ben bu yakın zamanda dr tuğrul turan a göğüs küçültme ameliyat olmayı düşünüyorum kendisiyle görüştüm şunu sölemeliyimki diğer görüştüğüm dr lardan çok farklı .Ama daha önce bu amelitı kendisinde olmuş olanlardan bilgi almak istiyorum sonrasındaki izler şekiller hakkında lütfen çok acil cvplarınıza ihtiyacım var şimdiden çok tşkrler...hadi kızlar cvplarınızı bekliyorum acilll

Son düzenleme:
tuğrul bey meme büyütmede iyi diye biliyorum

Merhaba; sitede hep pasif izleyici tarafindaydim senelerdir.. ilk kez yorum yaziyorum size kismetmis :).. ergenlik yillarindan bu yana goguslerinden sikayetci biri olarak ki yasim 30 oldu.. milyonlarca dr arastirdim .. benim icin buyuk bir takinti haline geldi cunku buyuk ve sarkik goguslerim.. Tugrul bey'i 6 yil once yine tesadufen bu siteden tanidim duydum.. hakkindaki yorumlar cok iyiydi... 26 yasinda evlendim 1 cocuk dogurdum.. bana hep dogumdan sonraya birak ameliyatini dendi ki cok gereksizmis beklemek.. gecen yil Tugrul bey'den randevu aldim gittim gorustum... bana gosterdigi gorseller.. zekasi.. yetenegine hayran kaldim.. evet biraz farkli bir dr.. ben tamamen zekasina bagliyorum :) ama sunu soylemeliyim cok dr gezdim.. hepsinin yaptigi isleri gormek istedim.. aralarinda aile dostumuz olanlarda vardi.. ki bu sitede de kendisinin operasyonlarindan cok memnun olanlar var ama bence cok basarisiz goguslerdi... bu kadar dr. Gezmis birisi olarak size sunu soyleyebilirim bence bu isi en iyi yapan ben henuz daha iyisine rastlamadim... kesinlikle Tugrul Turan'dir... ben parami denklestirmek icin bekledim cunku maaliyetler hemen odenebilecek turden degil malum :) 2 ay sonra randevu alip olmayi planliyorum insallah bir mani cikmaz ise.. cunku hayatimda gordugum en kusursuz gogusleri yapan tek dr benim nazarimda... idare ederlerde var .. ama ben yillarca bunun zorlugu cekmis biri olarak neden en iyisi varken baskasina olayim fikrindeyim.. o yuzden derim ki gidip gorustuyseniz muayenesi ucretsiz olan diger alternatif dr.larla da gorusun ve aradaki farki anlayin.. benim icin cok hassas bir konu o yuzden yorumunuzu es gecemedim. Sevgiler.. umarim hersey gonlunuzce olur :)

Reactions: s u
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…