Dr Tamer taş ile ilk gorusmemi yapmaya gidicem cuma günü. Daha önce kendisine ameliyat olan varmı

Sinsi_poncik

ve benim devrim başladı.....
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
295
236
Istanbulda yasiyorum Fiyat ve tel ilgi konusunda bana çok iyi güven verdi ve bende kendisi ile cuma günü görüşmeye gidiyorum. Zaten süreçleri de paylaşırım ama bilgisi olan varsa görüş almak isterim

Gittim güven veren bir doktor ve daha öncede konu açmıştım küçük ve nerdeyse olmayan sarkmamis bir meme en çok tercih edilen hasta profiliymis birdaha ki görüşmede buyuklugune karar vericez. Bakalım ne olacak arti burun ameliyatinida beraber olucam

Ben daha once burun ameliyati oldum Tamer beye. Simdi Gogus Silikonu icin gorusmeye gidicem. Siz gorusebildiniz fiyatlari nedir acaba.

Merhaba bayanlar acaba planladiginiz ameliyatlari olabildiniz mi ve memnun kaldinizmi acaba bende hem gogus hem burun ameliyatlarini ayni kiside olmak istiyorum acaba Tamer beyi tavsiye edermisiniz birde fiyatlari ne durumda bilgilendirebilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Merhaba sinsi_poncik acaba planladiginiz ameliyatlari olabildiniz mi ve memnun kaldinizmi acaba bende hem gogus hem burun ameliyatlarini ayni kiside olmak istiyorum acaba Tamer beyi tavsiye edermisiniz birde fiyatlari ne durumda bilgilendirebilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Istanbulda yasiyorum Fiyat ve tel ilgi konusunda bana çok iyi güven verdi ve bende kendisi ile cuma günü görüşmeye gidiyorum. Zaten süreçleri de paylaşırım ama bilgisi olan varsa görüş almak isterim
Kardeşim kendisine oldu ameliyat bende kışa olucam ayrıca 2 arkadaşımda oldu mükemmel doktor harika insan isabetli bi karar vermişsin

X