Dr. Tamer Haliloğlu - Revizyon Ameliyatı

ssseeevvvgggiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
1
0
37
Tamer Haliloğlu tam 1 yıl önce revizyon ameliyatımı gerçekleştirdi. İlk ameliyatımdan kaynaklanan burun deliklerimdeki asimetrinin düzeltilmesini istemiştim ve bunun dışında burnumun olduğu gibi kalmasını, gerekirse kıkırdak kullanılmasını ki ilk ameliyattan sonra yaptığım bir çok araştırma sonucunda kıkırdak eklenmesinin şart olduğunu defalarca belirttim. Kendisi sürekli tabi, merak etmeyin, şurdan kıkırdak alacağız istediğiniz gibi olacak diyip sorunu anlamış gibi yaptı. Güvenle ameliyata girdim ve çıktığımda bandajdan şişlikten öncelikle bir şey anlamadım. Ancak şişlikler inmeye başlayınca öncelikle burun kanatlarımdaki kıkırdakların yok olduğunu ve mandalla sıkıştırılmış görüntüsünün oluştuğunu fark ettim. Çok fazla kafaya takmamaya çalıştım ancak şişlikler indikçe burun ucumun da kısaltıldığını, bir köşesinde dalgalanma olduğunu ve çökmeye başladığını fark ettim. Sonrasında burnumun sol kanat kısmında derin bir çökme meydana geldi ve kontrole gittiğimde bu şikayetlerimi belirttiğimde daha 4 ay olduğunu ve düzeleceğini söyledi. Çok belirgin bir şekilde çöken sol burun kanadı ve çatıya dolgu yapıp bir de öyle benden para aldı. Psikolojim çok fazla bozulduğu için bir an önce düzelsin diye başta dolguyla düzelir sanıp kabul ettim. Sonrasında hem dolgu hemen eridi hem de kalan şişlikler de inmeye başladı ve burnumda neredeyse kıkırdak kalmadı, kalın derili biri olarak burnum tamamen yayılmış durumda. Tekrar şikayetimi belirtmek için gittim ama düzeleceğini söyledi, ısrarla neden kıkırdak kullanmadığını olanı da aldığımı söyleyince zaten burnun geldiğinde güzel değildi dedi. Revizyon ameliyatı sorunu gidermek için olduğunu söylediğimde de tabi ki cevap alamadım, saçma sapan bir sürü bahaneler duydum. 1 sene dolduğunda maalesef burnum daha da kötü oldu ve bu sorunu daha fazla kaldıramadım kendisine yeniden gidip şikayetlerimi sıraladım. Tek istediğim hatasını kabul etmesi ancak ne cevap alabiliyorum ne de kabul. O kadar komik cevaplar aldım ki inanamadım. Burnumun çöktüğünü söylediğimde abartma, o kadar değil dedi!!! Psikolojimin bozulduğunu söylediğinde bana doktor önerebileceğini söyledi!!! 3 ayrı doktora gidip görüş aldım, hepsi burunda iskelet kalmadığını söylediğimde “git onlar düzeltsin” dedi. Kendisine dava açacağım, bunun için ameliyat notlarımı aldım ancak ameliyata dair faturamı/serbest meslek makbuzumu istediğimde benimle paylaşamayacaklarını söylediler. Ödeme yapan bana benim faturamı veremiyorlar. Zaten artık telefonlara da asla yanıt vermiyorlar. Hukuki olarak tüm hakkımı sonuna kadar savunacağım. Kendisi KBB olarak nasıl biridir bilmem ama estetik amaçla ameliyat olmaya karar verirseniz ya da görünümüm benim için önemlidir diyorsanız kapısından bile geçmemenizi öneririm!

Merhaba yaşadıkların çok zor Allah sabır versin burnunu düzeltecek doktorlar mutlaka vardır istersen benim doktoruma git gözüm kapalı kefilim hangi şehirdensin

Acaba fotoğraflarınızı özelden gönderebilir misiniz? Ben de bugün görüşmeye gittim ama çok bilgi vericiydi ve samimi geldi; yorumlarınızı görünce şaşırdım ve merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…