Dr. Süleyman tosuna gebelik takibine gidenler...bilgileri paylaşın lütfen

Ben kendisine hamile kalmadan önce gidiyordum ve açıkcası bir türlü memnun olamadım. Zaten kendiliğinden hamile kaldım. Tesadüf eseri hamile olduğumu bilmeden ona kontrole gittiğimde gebelik kesesini gördüm. Fakat tavrı içime sinmediği için gebelik takiplerine onunla devam etmedim. Bir kere çok yoğun. Gebe kalmak için tedavi gören o kadar hastanın içinde bana yeterli vakti ayıramaz gibi geldi. Her gittiğimde en az 30-40 dk doktoru bekliyordum, randevumu en az 1 hafta öncesinden almama rağmen. Bunun dışında hastaya olan tavrından dolayı da memnun olamadım, memnun olanlar vardır tabii ki ama ben ısınamadım. Telefonla ulaşmak da zordu ayrıca. Gebelik gibi anında doktora ulaşman gereken bir durumda, tüp bebek uzmanı yerine gebe takiplerini yapan bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Tabii yardımcı üreme tekniği ile hamile kaldıysan o başka.

Sevgili Bianka,

Yardımcı üreme tekniği ile hamile kaldım, daha öncede sürekli gittiğim bir doktorum yoktu.Şimdilik pek sıkıntı yok.Ama çok yğunlar ve daha çok tedavi gören hastalara yoğunlaşmış durumdalar.

ne yoğunlukta bu hastalardan gebe kalanları takip ediyor ve süreçte sıkıntısı vs.. olan var mı?
ille de sezeryan mı olmalı doğum?

merhaba kızlar öncelikle Rabbim bebiş isteyen herkezin gönlüne göre versin ... bende çift rahimliyim ve 4 gun once hamıle oldugumu ogrendım yanlız bana tavsıye edebılecegınız bır dr varmı ? düşük riskim var yada erken doğum önerebileceğiniz iyi bir dr varmı kızlar....

nerde oturuosun?

istanbul da cnm k.çekmece

haznedar tarafı cok uzak mı gelir sna. benim doktoruma git dicem çunku. cennet ten fgalan geliolar onun için:) güngören kolan hastanesi - dr. murat öztürk. sorabilirsin. herkes cok memnun. cok sıcak, acıklayıcı, karşıdakini rahatlatan bir doktor. burdada 1-2 yorum okumustum hakkında, giden arkadaşlarım ve kardeşim sayesinde gittim bende ona ve cok memnunum.

tsk ederim cnm arastıryım aslında bende 2 yıldır ist. pek bılmıyorum ama arastırcam saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…