Eski burnumda hafif bir kemer vardı.Şu anda nefes durumum gayet iyi.Bu arada bir arkadaş sormuş Süleyman beyin ücretini onu yazayım.3000 lira ama deviasyon ve sgk olduğu için 2000 lira ödedim.ameliyatı doktoru olduğu musevi balat hastanesinde yapıyor.
BEN GRUSTUM VE ONA OLUORUM:d
bn 1 ay snra olucam cnm suan olamam kanımı yukseltmek ıcın hastaneye yatıcam hralde:S:S
arkadaşlar bugün görüşmeye gittim. çok iyi bir insan gerçekten de söylendiği gibi insana büyük bir güven veriyor... okulumun başlayacağını istanbula bir daha gelme fırsatımın olmayacağını söyleyince cumartesi günü ameliyata alabileceğini söyledi. yarın tahlil sonuçları belli olacak bir problem olmazsa cumartesi günü ameliyat olacağım inşallah...
çok sağ ol canım. benim burnumda kemik eğriliği olduğu için fiyat 2000 lira. ama eğer sadece estetik olsaydı 3500 liraymış. tasarımı konuşamadık çünkü bayağı yoğundu hoca. yarın konuşuruz artık
canım istanbulda özel balat hastanesinde çalışıyor. internetten bak istersen resmi web sayfası var hastanenin. tam olarak nerde olduğu da gösteriliyor... bence görüşmelisin süleyman hocayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?