sumehtapçım sen söyleyebilir misin?..usg fotosunu nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum. zor olmasa gerek diye düşünüyorum tarayıcıya mı gerek var acaba?..yada yardımcı olmak isteyen başka biri varsa...
gerçi erken daha 4 hafta var ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum...4 hafta sonra yüklemek istiyorumm.
Canım usg resmini b.sayarına tarattırman lazım b.sayarına tarattırdıktan sonra konuya cevap ver kısmına geldiğinde aşağıda eklenti ekle var ordan devam etmen lazım... Usg fotosunu tarayıcıyla tara tarayıcın yoksa cep telefonunla resmini çek b.sayarına telefonun ara kablosuyla gönderebilirsin ...
Çok ilginç bir konu gerçekten dayanamadım ben de bir resim yükleyim istedim. Benimkine de yorum yapar mısınız?
canım keşke ben de yorum yapabilsem ama orkidem ve sumehtap arkadaşlarımıza sorabilirsin..ben 12 haftama gelince dr umdan yakın ve mümkün olduğu kadar net bi foto isticem..seninki net değil tabi ben çok iyi anlamam sadece nub dik ve dike yakınsa erkek paralelse kız diye biliyorum
Çok ilginç bir konu gerçekten dayanamadım ben de bir resim yükleyim istedim. Benimkine de yorum yapar mısınız?
canım keşke ben de yorum yapabilsem ama orkidem ve sumehtap arkadaşlarımıza sorabilirsin..ben 12 haftama gelince dr umdan yakın ve mümkün olduğu kadar net bi foto isticem..seninki net değil tabi ben çok iyi anlamam sadece nub dik ve dike yakınsa erkek paralelse kız diye biliyorum
teşekkür ederim canım, en güzeli bekleyip görmek ama insanız dayanamıyoruz
teşekkür ederim canım, en güzeli bekleyip görmek ama insanız dayanamıyoruz
aynen..ben de çok merak ediyorum ama sağlıklı olması daha önemli..
Eki Görüntüle 648351
canım başka fotosu yok ama bunu ayrıntılı ultrasona girdim özel hastanede onun fotosu, dr biz sormadan erkek dedi daha önce gittiğim dr da erkek demişti buda erkek diyor bilmiyorum ayrıntılı ultrasonda 16 haftalıkken yanılma payı ne kadardır ama bacaklarını falan ölçtüğünde bacakların arası boş değildi onu gördüm...canim yaa savtim kaydi bska varsa onu koyy lutfeeennn cikinti var normalde bu haftada kiz ise girmesi lazimm
10 haftalik bir bebek yorum yapilmayacak durumda gordugum suanki nubu kiz gibi ama kesinliklee degisir daha
2 hafta sonra koyabilirsen kesin yorumu olur pozisyon uygunsa
Senin yorumu ORKDM yapsın ben anlayamadım... Uzman bilir :))))
canım başka fotosu yok ama bunu ayrıntılı ultrasona girdim özel hastanede onun fotosu, dr biz sormadan erkek dedi daha önce gittiğim dr da erkek demişti buda erkek diyor bilmiyorum ayrıntılı ultrasonda 16 haftalıkken yanılma payı ne kadardır ama bacaklarını falan ölçtüğünde bacakların arası boş değildi onu gördüm...
Eki Görüntüle 647547
Eki Görüntüle 647548
kızlar elimde bebeğimin 2 fotosu var banada yorum yapabilirmisiniz
11+4 deki ultrasonumuz, ORKDM yorumlarmısın lütfen
11 haftlar genelde yaniltiyor ama
yari yariya seninki
kiz nubu var lakin buyuk ve yuksekte
bu durumda kizdan erkege donecek nublar gibi
baska varsa gorelim
cok israr ettin canim sen emin degilim ama aklimdakini diyim sana ama ilk foto net degil ikinci zaten kayipp
yinede diyorumm erkekk
buda ablamın bebişi. teyzelik görevi olarak bende onun için birşeyler yapayım dedim. resim belki yetersiz gelebilir ama sizce cinsiyeti nedir?
^.^
erkek bu ayolll :))))))
^^ yaşasınnnnn ORKDM birkez daha yanılmadın :) erkek bu ayol dediğin resim evet doktorunda belirlemesi ile erkek çıktı. ablamın istediğide, benim hislerimden geçende ve senin gördüğünde erkek olarak doğrulandı. teyzesi yesin onu :):) çok teşekkürler orkdm