- 24 Temmuz 2010
- 21
- 0
Eki Görüntüle 647521 orkide orkide duy sesimizi ne zaman söylicen benim cocugun cinsiyetini
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 647521 orkide orkide duy sesimizi ne zaman söylicen benim cocugun cinsiyetini
Canım özellikle seni çokmerek ettiim gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah,16 ndada biz gidicez bakalımama senin adına çok sevindim
Eki Görüntüle 647380 sanırım bu defa oldu :)
Eki Görüntüle 647547
Eki Görüntüle 647548
kızlar elimde bebeğimin 2 fotosu var banada yorum yapabilirmisiniz
bence kesin erkekkkkkk İlk çocuğunmu?
çok saol canım amin hepimizin inşallah...Evet canım ilk bebğim doktorda önce şuraya pipisi desem karıştırıyo olabilirim dedi :) sonra 1 ay sonra belli olur dedi...Yanlis gormuyosam bebeyin erkek canim ilk bebeyinmi Rabbim saglicakla kucana almayi nasip etsin a.e.o baktikca daha iyi anlasilio Allahin izniyle kesinlikle erkek
emin olmamakla birlikte erkek gibi cnm daha dogrusu kizdan erkege donen nub gibi baska yokmu
Çok teşekkür ederim canım benim.. İnşallah seninde gönlündekini Allah kucağına almayı nasip etsin...
orkidem, 11. haftamızda kıza benziyor demişti. ben hep erkek hissettiğim için çok ihtimal vermemiştim. 16. haftada doktorumuz önce kız dedi, sonra pipisini gördüm oğlan dedi, sonra da kordon mu acaba bilemedim dedi. 18. haftada birbaşka doktora gittiğimde %98 kız dedi. yani orkidem haklı çıktı. bakalım bir dahaki görüşmemizde doktorumuz ne diyecek. ben cimcimeme pembeleri almaya başladım bile :)
daha önce de paylaştım ama gözden kaçırdın sanırım teyzesi burda 16haftalık yorumunu bekliyorum tabi kızlar sizlerindeEki Görüntüle 647682
Eki Görüntüle 647380 sanırım bu defa oldu :)
orkıdm 16 haftalık bebeğim dr 1 hafta geç döllenme dedi (ben son satı yanlışta hatırlıyor olabilirim) cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum orkıdm özellikle seninEki Görüntüle 647610