Cnm erkek bebek duası var metrende araştırzbilirsiniz hamilelik öncesi ve sonrası okunacak dualar ve yapılacak şeyler var hepsini eksiksiz yapmak gerekiyor deneyen tüm tanıdıklarımın tuttu
paylassana canim yaaaa duanin gucune cok inaniyorum ben
Kiz kucukken durmazdi ya yerinde yapmadigi yaramzlik kalmamisti kuzum kac haftalik oldun sen dogum ne zaman kizlarin hepsinin slmi var haberin olsun
Erkek çocuk olması için okunacak dua burda duası var ama tam değil incele istersen
neler yaptin erkek bebek icin
nsallah gonlundeki olur canim dr un o haftadada yorum yapmis ama biliyosun ikisindede cikinti oluyor insallahhh erkektirr insallahhhh
herşey tamam da kız bebek için ne yapcaz
Araştırdım dua yok sanırım
Şükürler olsum karnımdaki yavrum erkek ama insan ilki neyse diğerini farklı istiyor. Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah ( cümlemizin ) amin
Rabbimin gücüne gitmesin. oğlumu da çookk seviyorum
Şükürler olsum karnımdaki yavrum erkek ama insan ilki neyse diğerini farklı istiyor. Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah ( cümlemizin ) amin
Cnm B'nde yok ama snın için bulurum dedim ya sadece tek dua değil başka yapılacak şeyler var eksiksiz bulup senin için paylaşıcm cnm
Sanıyorum sık ve yumurtlama gününden önce ilişki
Canım erkek bebek için bikarbonat ve alkali su çok tükettim 1 yıldır ugraşıyordum zaten aralıkta nasip oldu yöntemlerin hepsinden biraz denedim çin takvimine göre erkek ayına denk getirdim yumurta takibi yaptırdım ve çeyrek ay varken olması çok önemli eşimede bol domates suyu taze fasulye ceviz ve tereyağı ve her ikimizde bol bol et tükettik birde bir arkadaşım bakara süresini söylemişti kuranın üçüncü sayfasına gelen kısmı oku dedi aralık ayında söyle bir okuyayım dedim o ayda hamile kaldım 1 yıldır kalamıyordum ama arkadaşım temmuzda okumuş oda o ay hamile kalmış şuan dogumuna çok az kaldı ve bebişi erkek senin içinde dua edicem öyle iyi anlıyorumki seni birde muharrem ayında aşure yaparken karıştırdıgım yerde çok dua etmiştim 3 yıl önce abimin eşinede ettim allahım onuda sevindir diye ve o yaz hamile kaldı 4 kızın üstüne erkek oldu herşeyden önce dua canım yeterki istemesini bilelim Allah gönlündeki salih evladıda nasip etsin....
hogeldn orkdm baya yoktun bende resim yükledim, fotoda 14 haftalık bebeğim dr oğlana benzetti ama ben resmi çözemedim seninde fikrini almak istedim bi zahmet bakıp yorum yaparsan teşekür şimdidenEki Görüntüle 637035 Eki Görüntüle 637036
Sanıyorum sık ve yumurtlama gününden önce ilişki