aslında bende az buçuk anladığım kadarıyla ki konu sahibi daha doğrusunu o seyleyecektir galiba benim gördüğüm kızlerın paralel durmaları kadar biraz daha vücudun aşağısında ama erkek çocukların daha yukarıda duruyorlar tabi bu benim gözlemlediğim yanlışta söylüyor olabilirim doğrusunu orkdm söyleyecektir, bende bebeğimin ultrasonda izlerken okada hareketliydiki yerinde duramıyordu:)) ama dikkat ettiğim kızlarınkinden çok erkek nubları gibiydi tabi duruşu bebeğinde etkili oluyor benimkisi çok hareketliydi kurban olduğum artık kız erkek neye döner bilmem..[/QUOT
Ben çok merak ediyorum.. şu anda çok küçük benim gördüğüm nub olmayabilir dr a sordum yokmu gözüken bir şey dedim güldü al işte koca kafalı burda henüz hiç bir şey belli olmaz dedi kızmı hocam diye ısrar ettim güldü belli olmazzz henüz erken daha dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman sanıyorum nub daha belli olur sabahtan beri resmi inceliyorum ama hiç bir şey anlayamadım resmide yükleyemedim
(( 8 haftalıktı ama benim bebeğimde kollarını oynatıyordu sürekli Allah sağlıkla inşallah gönlümüzdekini kucağımıza almayı nasip eder.