Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 617914 4 sayfada olan ingender.com-a da yükledim dünkü fotoğrafı,bir de büyütdüm)İstersen yine bak,daha net görünüyor
merhaba benım ultrason sonucuda burada bakabılırmısınız acaba ...13+ lardaykenkı ultrason...
Cok tsk ederim galiba telefonla olmuyor bilgisayar gerekli ama cok sagol canim hayirli geceler
Sanırım düzgün yükleyemedim ama anlaşılıyorsa benim görüntülere de bakın 12. Haftada çekildi:)
12 haftalik ultrason fotorafi orkidem bide benimkine bakarsan sevinirim:)
Eki Görüntüle 617907
Canım Orkideciyim,söz verdiyim gibi,bu bizim 2 bebişimizin 11 haftalık ultrason resmi)
himmmm bak burda paralel gibi duruyor nubu
buarada dr un ismi dikkatimi cekti dr bayindir erkek bebek icin bayaa bi yardimci oluyormus yakin olsaydim kesin giderdimm :))
mhblar 114.sayfada yüklemiştim ama yorum yapılmayınca tekrar yükleyeyim dedim benim bebişimede yorum yapabilirmisiniz ...tesekkürler cevaplarsanız sevinirim
mhblar 114.sayfada yüklemiştim ama yorum yapılmayınca tekrar yükleyeyim dedim benim bebişimede yorum yapabilirmisiniz ...tesekkürler cevaplarsanız sevinirim
canim seninki saklamis yaaa ( baska yokmu fotosu