- 22 Aralık 2023
- 44
- 13
cinsiyeti ne olduMerhaba, rica etsem yorum yapabilir misiniz? @Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinsiyeti ne olduMerhaba, rica etsem yorum yapabilir misiniz? @Ikra meyra
canım hangi sayfaBen bi sayfaya sordum hatta ozaman doktor erkek demişti iki hafta üst üste daha hamileliğin başları 12 13 hafta . İnstagramda bana ısrarla bu bebek kız dedi sonra 16. Haftamda gittiğimde kız olduğu kesinleşti beni bildi benim baktırdıgum sayfa
Cinsiyet_ttahmini sayfanın adı benimkini bildicanım hangi sayfa
Bende sordum %99 bir tahminde bulundu bakalım bir kaç haftaya belli olur netleşirCinsiyet_ttahmini sayfanın adı benimkini bildi
Ne dedi sizeBende sordum %99 bir tahminde bulundu bakalım bir kaç haftaya belli olur netleşir
Bence erkekBende sordum %99 bir tahminde bulundu bakalım bir kaç haftaya belli olur netleşir
Evet oda %99 erkek dediBence erkek
Belli oldu mu cinsiyet erkek miCinsiyet nedir sizce :) 12 haftalık
Peki ücretli mi ?Cinsiyet_ttahmini sayfanın adı benimkini bildi
Ücretli mi ?Bende sordum %99 bir tahminde bulundu bakalım bir kaç haftaya belli olur netleşir
Merhaba Hangi sayfa ücretle mi baktırdınız?Ben bi sayfaya sordum hatta ozaman doktor erkek demişti iki hafta üst üste daha hamileliğin başları 12 13 hafta . İnstagramda bana ısrarla bu bebek kız dedi sonra 16. Haftamda gittiğimde kız olduğu kesinleşti beni bildi benim baktırdıgum sayfa
@cinsiyet_ttahmini diye bi sayfada baktırdım ücretliMerhaba Hangi sayfa ücretle mi baktırdınız?
Doğru çıktı mı@cinsiyet_ttahmini diye bi sayfada baktırdım ücretli
Evet benim çıktıDoğru çıktı mı