- 19 Kasım 2023
- 7
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin cinsiyet ne dediler13+6 nubu kız gibi ama bacak arasında da çıkıntı var gibi sizin tahmininiz nedir
ErkekSizin cinsiyet ne dediler
Tahmin etti mi
12 haftalik sizce nedir cinsiyeti
Doktor tahminde bulundu evet birde burda sormak istedimTahmin etti mi
Kız mı dediDoktor tahminde bulundu evet birde burda sormak istedim
EvetKız mı dedi
Benim kızımında böyle ultrasonu oyüzden bence de kız
Haftaya yapılabilir gibi duruyo nub belli değilBende yorum alabılır mıyım, 11 hafta karından
Ben bi sayfaya sordum hatta ozaman doktor erkek demişti iki hafta üst üste daha hamileliğin başları 12 13 hafta . İnstagramda bana ısrarla bu bebek kız dedi sonra 16. Haftamda gittiğimde kız olduğu kesinleşti beni bildi benim baktırdıgum sayfaInstagram da yapılanlar doğru tahmin mi acaba, bana da kız dediler. 9 haftalıktı ultrason. Ayın 12 nde söyleyecek Dr inşallah
Sizce de kız mı acaba, sağlıkla gelsin inşallah. Yarın birde devlet hastanesine gideceğim, o zaman bir ultrason fotosu daha olur gerçi.Ben bi sayfaya sordum hatta ozaman doktor erkek demişti iki hafta üst üste daha hamileliğin başları 12 13 hafta . İnstagramda bana ısrarla bu bebek kız dedi sonra 16. Haftamda gittiğimde kız olduğu kesinleşti beni bildi benim baktırdıgum sayfa
Kız gibi duruyo ama net diyemiyorum küçük dahaSizce de kız mı acaba, sağlıkla gelsin inşallah. Yarın birde devlet hastanesine gideceğim, o zaman bir ultrason fotosu daha olur gerçi.
Kiz bence erkek olunca nub daha dik oluyorMerhaba, rica etsem cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz? Ben araştırdım kız gibi ama nub yukarıda bakıyor sanki emin olamadım.