Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza benziyorBen hala nub teorisi cözemenlerdenim banada cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz lutfenEki Görüntüle 3277912
Erkek gibi cnmEki Görüntüle 3285243 13 haftalık sizce cinsiyeti nedir
Bu hesabı yeni açmıştım kızlar uğraştım şükür eski hesabıma girebildim burdayım bundan sonra fırsat buldukça☺Slm kızlar ben Slvester konu sahibi ama şifremi unuttuğum için yıllardır giriş yapamadım☺Biliyorsunuz en son 4 kızım olmuştu şükür hepsi büyüdüler. En büyük kızım 13,10,8,5 yaşlarına geldi hepsi
Ben hala nub teorisi cözemenlerdenim banada cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz lutfenEki Görüntüle 3277912
Konu sahibi olunca daha iyi oluyor oğlumda da buraya yazmıştım, haftam büyüyünce danışırım artık hoş geldinBu hesabı yeni açmıştım kızlar uğraştım şükür eski hesabıma girebildim burdayım bundan sonra fırsat buldukça☺
İnşallah cnm benimKonu sahibi olunca daha iyi oluyor oğlumda da buraya yazmıştım, haftam büyüyünce danışırım artık hoş geldin
9+2 canımİnşallah cnm benim
O bir kız bebekBen hala nub teorisi cözemenlerdenim banada cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz lutfenEki Görüntüle 3277912
Kız bebekMerhaba arkadaşlar . Bir arkadaşımın 13 haftalık usg görüntüsü . Rica etsem tahmin eder misinizEki Görüntüle 3279119
Sizce nedir cinsiyeti?bebeğin kız canım nub düz☺
12+5 karindan banada cinsiyet tahmini yaparmsnzbebeğin kız canım nub düz☺
Cnm sanki sırtı dönük gibi başka usg yok mu12+5 karindan banada cinsiyet tahmini yaparmsnz
Kız gibi geldi cnmSizce nedir cinsiyeti?
8 haftalik bu var karindanCnm sanki sırtı dönük gibi başka usg yok mu