- 16 Mart 2023
- 262
- 504
- 27
Karındandı :)Vajinal görüntüyse erkek karındansa kız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karındandı :)Vajinal görüntüyse erkek karındansa kız :)
ManyakPrenses merhabalar benim ultrason görüntümü de yorumlarsanız çok sevinirim 7 + 1 karından ultrasonVajinal görüntüyse erkek karındansa kız :)
Bende 12 hafta içerisindeyim cinsiyet tahmini yapabilir misinizKarındandı :)
Birşey demedinizKarındandı :)
Erkek gibi geldi bana :)Merhaba 7 haftalık burda ve karından ultrason
Kız gibi geldi bana :)ManyakPrenses merhabalar benim ultrason görüntümü de yorumlarsanız çok sevinirim 7 + 1 karından ultrason
6 haftalık benimkine de bakar mısınKız gibi geldi bana :)
6-9 haftalık ultrason görüntüsü varsa bakabiliyorum burda bebek çok büyük bu şekilde anlamıyorum. Varsa gönderin bakalım tekrarBende 12 hafta içerisindeyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Benimkine bakar mısınız6-9 haftalık ultrason görüntüsü varsa bakabiliyorum burda bebek çok büyük bu şekilde anlamıyorum. Varsa gönderin bakalım tekrar
Banada yorum yaparmısınız.Kız gibi geldi bana :)
Erkeğe benzettim. Sonucu yazarsınızKızlar bunlarda benim şimdiye kadarki usglerim, banada tahmin yaparmısınız, salı günü 16 haftalık oluyor cinsiyet öğrenmeye gideceğiz
Burada değilsiniz sanırım. Geldiğiniz zaman yorumu bekliyorum 6 haftalık ve karından6-9 haftalık ultrason görüntüsü varsa bakabiliyorum burda bebek çok büyük bu şekilde anlamıyorum. Varsa gönderin bakalım tekrar
Kİza benziyor. Öğrenince yazarmısınız?11 haftalık bu ultrason fotosunada yorum yapabilir misiniz lütfen
Eki Görüntüle 3276137