Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bakarmisin :))Erkek görünüyor
Hahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıkla bebişle hayat çok eğlenceli, macera dolu çok yorucu ama bi gülüşü ömre bedel. Her gün değişik bi huyla uyanıyor, bunaralar çığlık atmayı öğrendi Hamza nasıl, yürüyor mu, dillendi mi iyice. Öpüyorum mucize süpriz bebeğimi kocamanYok karasım benim değil yeğenimin. çok merak ediyorlardı, dedim buraya da bi danışayım Bize de sıra gelir inşaallah en hayırlı zamanda sen nasılsın görüşmeyeli? Nasıl gidiyor bebikli hayat
Hayırlısı canım bi süpriz daha olursa hiç de hayır demem senin inci tanen de süpriz oldu maşallah bebekli hayat dediğin gibi çok yoğun ve yorucu ama nasıl oluyorsa insanı yıpratan bi yorgunluk değil iyi şükür yürümeye başladı hamzacım. Daha doğru düzgün yurüyemeden kaçmaya başladı desem daha doğru olur görmen lazım inanılmaz hareketli. Şu sıra hayvan sesleri çıkarmayla meşgul. Bir iki kelime çat pat başladi canim. Senin cimcime ne alemde? Beslenmesi nasıl oldu?Hahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıkla bebişle hayat çok eğlenceli, macera dolu çok yorucu ama bi gülüşü ömre bedel. Her gün değişik bi huyla uyanıyor, bunaralar çığlık atmayı öğrendi Hamza nasıl, yürüyor mu, dillendi mi iyice. Öpüyorum mucize süpriz bebeğimi kocaman
Bebeğinizin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?
Evet erkekBebeğinizin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?
Bebeğimin ultrason resmini sizin bebeğinize çok benzettim ondan sordum. Ben henüz öğrenemedim 13. HaftadayımEvet erkek
Hahahah hadi yaa, Allah söyletti belki de, oğluştan sonra bi de kızı tattırır inşallah sağlıkla bebişle hayat çok eğlenceli, macera dolu çok yorucu ama bi gülüşü ömre bedel. Her gün değişik bi huyla uyanıyor, bunaralar çığlık atmayı öğrendi Hamza nasıl, yürüyor mu, dillendi mi iyice. Öpüyorum mucize süpriz bebeğimi kocaman
Erkeğe benzettim
Teşekkür ederim . Doktor da ilk önce erkek dedi sonra yanılmışım kız dediErkeğe benzettim