- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
Evet goren herkes erkek yorumunu yapti bir kızım var bu 2. Erkek olursa iki mutlulugu da yaşamış oluruz ama kismet bakalim kesin belli olunca yazacagim size sag olunİkra daha iyi bilir benim pek tecrübem yok tahmin konusunda ama öğrendiğim bilgiler kadarı ile bence erkek :)
Rica ederim merakla bekliyorumEvet goren herkes erkek yorumunu yapti bir kızım var bu 2. Erkek olursa iki mutlulugu da yaşamış oluruz ama kismet bakalim kesin belli olunca yazacagim size sag olun
Rica etsem bana da yorum yapar mısınızkizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk
12 haftalık karından bakıldı yorumunuz nedirNUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi?
Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir kelime. Genital tüberkül de bebeğin cinsiyetinin oluştuğu yer, kız veya erkek olmasına göre genital tüberkül de farklı şekillerde.
NUB teorisi diyor ki, bu teori bu arada, 12. haftadan sonra eğer o Nub dediğimiz çıkıntı belli bir açının üzerindeyse o zaman erkektir, belli bir açının altındaysa o zaman kızdır.
Çoğunlukla doğru çıkıyor diyebiliyorum sadece, yani bunu sadece söyleyebilirim, çoğunlukla doğru çıkıyor, ama ülkemizde cinsiyet o kadar önemli bir kavram ki insanlar için, çoğunlukla doğruya çıkartan, doğruyu söyleyen bir testi biz uygulayamayız. Biz ancak %100 konuşmalıyız.
12 haftalık karından bakar mısınız lütfencannim resim cok net degil ama buyuk ihtimalle kiz gibi beebegin ilk mi olacak
Bence erkek12 haftalık karından bakar mısınız lütfen
Rica etsem bana da yorum yapar mısınızKız görünüyor
Bana da yorum yapar mısınız lütfenÇıkıntı yükselir ise erkek gibi görünüyor %70 başka ultrason resmi paylaşın emin olamadım
Sizinkini erkeğe benzettimIkra meyra
Arkadaşımın 10-11 haftalık rica etsem yorum yapabilirmisin canım sana zahmet şimdiden teşekkürler
Bence sizinki de erkekRica etsem cinsiyeti bakabilir misiniz?