- 24 Mayıs 2020
- 61
- 55
TeşekkürlerBence sizinki kız
Eki Görüntüle 3098859 Eki Görüntüle 3098859 Eki Görüntüle 3098860 Merhaba hanımlar tahmin alabilir miyim 12+2
Seninkiler tutuomu yoksa içine doğan mıBence kız :)
Seninkiler tutuomu yoksa içine doğan mı
Banada tahminde bulun bakim ne diceksinValla ben burada öğrendiğim kadarı ile tahminde bulundum
Banada tahminde bulun bakim ne diceksin
Burda 15 haftalık canım ultrasyon küçükBu ultrasonda çok küçük o kadar usta değilim12 haftalık ultrason varsa tahmin yapabilirim
Baya küçükmüş canım benim ilk hamileliğimdeki 9 haftalık ultrasonum böyle :) erkek gibi hissettim ama sanki de sen öğrenmişsindir ama ne cinsiyeti kız mı? :)Burda 15 haftalık canım ultrasyon küçük
Doktor birtürlü emin olamıyor ya nasıl iş anlamadım erkek testisi göremiom dedi kıza benzio ama emin değilim dio kızdır herlde yaBaya küçükmüş canım benim ilk hamileliğimdeki 9 haftalık ultrasonum böyle :) erkek gibi hissettim ama sanki de sen öğrenmişsindir ama ne cinsiyeti kız mı? :)
17 haftalık olmuş daha nasıl göremedi anlamadım ilginçmiş valla. Başka bir doktora da gitseydiniz keşke bende perşembe günü gideceğim bakalım bir şey öğrenebilecek miyimDoktor birtürlü emin olamıyor ya nasıl iş anlamadım erkek testisi göremiom dedi kıza benzio ama emin değilim dio kızdır herlde ya
Kiz gibiii
Özele gittim geçen hafta göremedi 5 gün sonra gel tekrar bakayım dedi yine net bişey söyleyemedi. Kendi evimde değilim artık kendi doktorumada 3 hafta sonra giderm napim beklicez bakalım17 haftalık olmuş daha nasıl göremedi anlamadım ilginçmiş valla. Başka bir doktora da gitseydiniz keşke bende perşembe günü gideceğim bakalım bir şey öğrenebilecek miyim
Özele gittim geçen hafta göremedi 5 gün sonra gel tekrar bakayım dedi yine net bişey söyleyemedi. Kendi evimde değilim artık kendi doktorumada 3 hafta sonra giderm napim beklicez bakalım
Aslında pek sabırlı değilimdir ama mecbur 2 haftada 2 kere gttm elden bişey gelmez artıkÇok sabırsızım ben bu konuda size maşallah vallahi ya özeniyorum sizin gibi sabırlı insanlaraöğrenince mutlaka yaz olur mu çok merak ettim :)