- 5 Ocak 2017
- 78
- 29
- 34
Cinsiyeti öğrendik Ikra meyra tahminin doğru kızımız olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında pek sabırlı değilimdir ama mecbur 2 haftada 2 kere gttm elden bişey gelmez artık yazarım inşallahda. kızdır bence ya 3. Kızım olacak. Seninki belli mi?
Amin canım seninkinide Allahım bağışlasın söylerler ya gösterirse tabi Allah gönlüne göre versinOy maşallah Allah sana bağışlasın canım. Benim ikinci çocuğum ilki erkek ama bu henüz belli değil normalde ilk çocuğumu 12. haftada öğrenmiştim ama özele gidiyordum şimdi devlete gidiyorum doktor bana 18. haftada gel dedi ama ben bekleyemedim yarına randevum var inşaAllah bir şeyler söylerler
Amin canım seninkinide Allahım bağışlasın söylerler ya gösterirse tabi Allah gönlüne göre versin
Kız görünüyor
Kız görünüyor
Kız görünüyorRica etsem benimkini de yorumlar misiniz? 10+0Eki Görüntüle 3095063
Erkek görünüyor
15 haftamda doktorum da kız dedi canım rica etsem bu arkadasimin kine bakarmisin 11+3Kız görünüyor
Naptın canım muayene oldun muAllah razı olsun canım amin inşaAllah bakalım yarın göreceğiz :)
Naptın canım muayene oldun mu
İkra ne demişti sanaMuayene oldum canım doktor kız gibi üç çizgi gördüm ama bir türlü göstermiyor net olarak o yüzden sen 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ben akşam özele gideceğim dayanamam 1 ay
O cevap vermedi etiketlemiştim de aslında ama sanırım görmedi benim ultrasonumuİkra ne demişti sana
TeşekkürlerKız görünüyor
Ikra meyra bana da bakar misiniz? 13+1 gunluk