- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Hiç net değil USG başka USG varsa paylaşınBu ultrason fotoğrafına göre bir yorum yapılabilir mi :) 13+1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç net değil USG başka USG varsa paylaşınBu ultrason fotoğrafına göre bir yorum yapılabilir mi :) 13+1
Kız gibi sankiIkra meyra cnm bana da bir tahminde bulunurmusun teşekkür ederim şimdiden Eki Görüntüle 2902095 Eki Görüntüle 2902096
Ikra meyra Merhaba bana erkek demiştiniz tutmuştu arkadaşımin elinde sadece 16+1 ultrason resmi var bı doktor kız bı doktor erkek dedi hayla cinsiyeti belli değil bakabilir misniz lütfenKız gibi sanki
Teşekkür ederim yorumun için cnmKız gibi sanki
Bu haftalarda nub olmaz cnmMerhaba benim için erkek demiştiniz ve tutmuştu şimdi arkadaşım 25 haftalık ama hayla cinsiyeti belli değil bakabilir misin lütfen burda 16+1 haftalık başka resmi yokmuş
Yaa peki teşekkür ederimBu haftalarda nub olmaz cnm
Ayyy çok parlak emin olamadım kız sankiIkra meyra burda birinde 9 haftalık diğer kişi 13 haftalık
Teşekkür ederimAyyy çok parlak emin olamadım kız sanki
Merhaba sağlıklı dogdu muBu gün ayrıntılıda oldum kızlar çok şükr oğlum olucak. Ama moralim bozuk bir az kalpte parlak alan diyorlar galiba öyle bi şey var. Tarama testi cevabı 10 gen sonra çıkacak dk başka anomallik yok sorun olmaz dedi yine de 2 li test yapılmalı tedbir olarak. Yine de canım sıkıldı( Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize
Ben kıza benzettimBizim nub bellimi ben anlayamadım 13haftalik
Aslında pek anlamam ama konu sahibinden öğrendiğim kadarıyla nubu karşıya bakarsa kız olabilirmiş.Kız gibi sanki öyle geldi bana sağlıkla kucağınıza alın10+2 ben anlamadım birşey görebilen var mı?
10+2 ben anlamadım birşey görebilen var mı?
InsaAllahh 2 oğlum var cünküAslında pek anlamam ama konu sahibinden öğrendiğim kadarıyla nubu karşıya bakarsa kız olabilirmiş.Kız gibi sanki öyle geldi bana sağlıkla kucağınıza alın
Allah bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı bir kızınız olurInsaAllahh 2 oğlum var cünkü
Aminnn Allah razı olsunAllah bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı bir kızınız olur